Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Služby: -tlmočnícke -prekladateľské. Jazyk: -nemecký.

Sprievodcovské služby nemecký, francúzsky a český jazyk Preklady a tlmočenie - francúzština Preklady a tlmočenie - nemčina

Sprievodcovské služby Preklady a tlmočenie - francúzština Preklady a tlmočenie - ruština Výučba - francúzština - ruština

Služby: -tlmočenie taliansky jazyk -preklady so súdne znaleckým overením -preklady odborných textov -informatika, stavebníctvo, ekonómia.

Agentúra Parole s.r.o. je špecialista na vzdelávanie a preklady pre firmy aj jednotlivcov v celej Českej republike. Naša ponuka zahŕňa: - odborné aj jazykové kurzy - pomaturitné štúdium - prekladateľské služby - poradenstvo pre vzdelávacie inštitúcie v oblasti literatúry a vzdelávacích plánov - poradenstvo pre jednotlivcov v oblasti ...

Preklady Preklady Preklady odborných textov

Prekladateľské služby. Tlmočenie, preklady.

Prekladateľská činnosť: - preklady (aj súdne overené) - slovenčina-nemčina, nemčina-čeština, - holandčina (holandčina, flámčina) - slovenčina. Súdna tlmočnica jazyka nemeckého.

Lokalizácia - softvér. Preklady - korektúry textov. Jazykové kurzy - výučba angličtiny - firemná výučba.

Prekladateľská činnosť: -odborné preklady (angličtina, nemčina). Overovanie zhody (s direktívami EÚ, nariadeniami vlády a normami), návrhy vyhlásení o zhode, príprava a organizácia certifikácie systémov kvality.

Overené preklady, tlmočenie a výučba španielskeho a portugalského jazyka.

odborné preklady z poľského jazyka do slovenčiny - webové stránky, návody na obsluhu, obchodná korešpondencia, zadávacia dokumentácia, účtovné výkazy.

Tlmočnícke, prekladateľské služby. Zaisťujeme poľsko-českú obchodnú spoluprácu, s dôrazom na pomoc poľským a českým firmám, ktoré majú záujem o expanziu na susedný trh. Ponúkame pomoc s nadviazaním alebo rozšírením existujúcej obchodnej spolupráce s obchodnými partnermi, firmami, veľkoobchodmi atď.

Preklady - nemčina elektrotechnické texty Jazykové kurzy - angličtina - nemčina

Ponúkame preklady z aj do poľského jazyka aj preklady so súdnym overením.

Tlmočenie aj simultánne a preklady v jazyku francúzskom, francúžština.

Jazykové vzdelávanie, kurzy. Odborné služby: - vytváranie odborných a špecializovaných výukových materiálov - jazykový audit - príprava testov - testovanie - príprava odbornej metodiky - príprava komplexných študijných programov - poradenstvo pre personalistov a ďalšie. Preklady: - zo slovenčiny do cudzieho jazyka - z cudzieho ...

Služby prekladateľské: - preklady z a do nemčiny (špecializácia na nemecký jazyk) - technické preklady (stavebníctvo a strojárstvo) - všeobecné texty - novinové články - reklamná prezentácia - obchodné listy - technika - všeobecne (manuály, príručky) - história, umenie, cestovný ruch, gastronómia.

UMAKU. Výučba angličtiny a japončiny vo firmách, doučovanie žiakov, kurzy aj individuálne lekcie pre dospelých, od začiatočníkov po pokročilých. Ponúkam preklady a tlmočenie, korektúry bakalárskych, diplomových a iných prác (v českom aj anglickom jazyku).

Výučba jazykov, preklady, tlmočenie, jazykový inštitút: - angličtina, nemčina, francúzština, ruština (ruský jazyk), španielčina, čeština (český jazyk) pre cudzincov - kvalifikovanými lektormi-všetky úrovne a profesijné zameranie napr obchodné, bankové - kurzy-individuálne, skupinové, intenzívne, prípravné na vykonanie štátnej jazykovej ...

Preklady a tlmočenie angličtina, španielčina, portugalčina. Odborné preklady (medicína, technika, strojárstvo), simultánne tlmočenie, konferenčné tlmočenie. Preklady vrátane korektúr rodeným hovorcom, editácia, lokalizácia.

Jazykové vzdelávanie, výučba a doučovanie - preklady a tlmočenie Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie Realitná činnosť