Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Jazyková škola. Výučba: - jazykové kurzy všetkých úrovní: - angličtina (anglický jazyk) - nemčina (nemecký jazyk) - francúzština (francúzsky jazyk) - španielčina (španielsky jazyk) - ruština - Čeština pre cudzincov - čínština - pomaturitné kurzy AJ (štatút študenta) - kurzy pre seniorov - príprava na FCE - ...

Preklady a tlmočenie z nemeckého a anglického jazyka do slovenčiny. Špecializácia na technické preklady z nemčiny a technické preklady z angličtiny.

Agentúra PREKLADY A TLMOČENIE s.r.o. sa venuje profesionálnym prekladateľské a tlmočnícke služby s dôrazom na stopercentnú kvalitu, včasné dodanie a zrozumiteľnosť. Vykonávame preklady všetkých svetových jazykov. Našu kanceláriu nájdete na Prahe 1, ulice Washingtonova. Prekladateľské služby, preklady:  - všetky svetové jazyky  - korektúry ...

služby: - organizovanie výstav a predajných akcií - výučba jazykov, preklady, tlmočenie

služby: - organizovanie kurzov anglického jazyka - ponuka individuálnej výučby odbornej angličtiny - preklady a tlmočenie - výučba všetkých úrovní a príprava na medzinárodnej prestížnej skúšky či štátnice - prípravy na prijímacie skúšky na vysokú školu.

Preklady: - angličtina - nemčina - poľština - ruština.

Prekladateľská činnosť, písomné preklady, tlmočenie, preklady so súdnym overením: - angličtina - francúzština - nemčina - holandčina - rómčina

Prekladateľské služby a výtlačky. Služby technickej povahy, marketing, koordinácia služieb.

Súdne preklady, tlmočenie - angličtina

Tlmočenie a preklady z nemeckého jazyka.

Mikrobusová a autobusová doprava v Prahe.

Prekladateľské služby, tlmočenie - z / do ruštiny - súdne preklady - odborné a technické preklady

služby: - jazykové korektúry - úpravy textov - tvorba textov - prevádzkovanie e-mailových informačných a zákazníckych liniek.

Ponuka služieb: - tvorba vnútorných predpisov - personálny audit - poradenská činnosť v pracovnoprávnych vzťahoch - vzdelávacie programy vr. lektorského zaistenia - spracovanie miezd.

Preklady a tlmočenie z nemeckého jazyka.

Jazyková škola: - firemné kurzy - kurzy pre verejnosť - študijné pobyty v zahraničí. Preklady a tlmočenie.

Jazykové kurzy. Výučba-jazyky: -anglický, angličtina -Nemecko, nemčina -Španielsko, španielčina -Francúzska, francúzština -italský, taliančina -slovenský, Čeština pre cudzincov -kurzy pre verejnosť, firmy, podnikateľov, víkendové, individuálne. Služby, poradenstvo: -soudní preklady -opravy, korektúry v českom jazyku ...

Jazykové kurzy angličtiny: - kurzy na mieru, vrátane firemných kurzov - individuálne hodiny - jazykové kurzy pre deti. Prekladateľské služby.

Jazykové kurzy angličtiny: - pre samoukov - pre cestovateľov - skupinové kurzy - firemné kurzy. Preklady dokumentov - súdne preklady: -matriční dokumenty - právne a súdne listiny - výpisy z registrov a registrov - vysvedčenia, diplomy a osvedčenia - účtovné a daňové dokumenty - identifikačné a evidenčné doklady.

služby: - štandardizácia procesu ofsetovej tlače - poradenstvo v oblasti polygrafie - súdny znalec v polygrafii - odborné technické preklady (angličtina, nemčina) - tlmočenie (angličtina, nemčina)

Preklady, tlmočenie: - angličtina, švédčina, francúzština, ruština

Súdny prekladateľ ruského jazyka - preklady aj súdne - tlmočenie