Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Mgr. Eva Vavrínová je klinická psychologička zameriavajúca sa na deti, závislosti, duševné zdravie a ochorenie a na pracovnú psychológiu.

Psychologické poradenstvo - psychológ v zdravotníctve - klinická psychológia.

Integrované centrum sociálnych služieb Jihlava, príspevková organizácia je neštátne zdravotnícke zariadenie, poskytujúce celý rad sociálnych služieb pre osoby so zníženou sebestačnosťou z dôvodu veku, chronického ochorenia či zdravotného postihnutia. Prevádzkujeme opatrovateľskú službu, denný stacionár, domov pre seniorov, odľahčovací službu aj ...

Mgr. Magdalena Štroblová poskytuje psychoterapeutickú pomoc v náročných životných situáciách.

Faktoring a forfaiting počítačové služby Vykonávaním mimoškolskej vzdelávacej činnosti Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) Alebo jedinou prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti SLUŽIEB

František Černý poskytuje murárske práce a zaoberá sa programom Zelená úsporám.

Služby - administrácia verejných zákaziek, dotácií a koncesných konaní - investičné poradenstvo a vzdelávanie - technický dozor investora.

Poradenstvo a servis pre školy a školské zariadenia

Sme dominantnou spoločnosťou na svetovom trhu personálneho poradenstva. Poskytujeme ucelené riešenia v oblasti ľudských zdrojov. Disponujeme najmä ponukou flexibilných pracovných síl a zdrojov personálneho poradenstva. Cieľom spoločnosti je poskytovať našim zákazníkom širokú paletu služieb v oblasti riadenia ľudských zdrojov a vždy ponúkať ...

Strategické plánovanie a riadenie organizácie: - zdroje a komunikácia - produkcie tovarov a služieb - rozvoj organizácie - hodnotenie a zlepšovanie -výběrové riadenie informačných systémov ERP, CRM, MES systémy - Interim manažment -využitie služieb dočasného manažéra - koučovanie

Pomáham klientom dosahovať ich ambiciózne ciele cez strategický (end - to - end) marketing. Stratégiu vnímam ako široko založený koncept, ktorý rieši celý kontext firmy, nie len čiastkové časti. Tie sú potom už len nástrojom na realizáciu vytýčených strategických cieľov.

Dotačné poradenstvo - spracovanie a registrácia žiadosti o dotáciu - energetické audity, energetické preukazy budov - správa a administrácia už získaných dotácií.

Spoločnosť pomáha rozvíjať firemné a osobné potenciál v podnikaní, riadenie projektov a poskytovanie konzultácií. Zameriava sa na shadow a krízový manažment, vylepšenia predajných zručností a komunikácie a time & stress management.