Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Poradenstvo - v oblasti zavádzania medzinárodných noriem a štandardov Vzdelávacia činnosť

PREVENTÍVNE LIEČEBNÉ a REHABILITAČNÉ AMBULANTNÉ PRACOVISKO poskytujúce: MODERNÚ PSYCHIATRICKÚ a PSYCHOLOGICKÚ STAROSTLIVOSŤ PSYCHIATRICKÁ AMBULANCIA slúži ako: poradňa pre tenzné stavy a bolestivé syndrómy, stavy úzkosti, fóbie a obsesie poradňa pre stavy dráždivosti, dyskoncentrácie a chronické únavové stavy poradňa pre poruchy ...

Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Účtovné poradenstvo

programy na posilňovanie zdravých partnerských a rodinných vzťahov, podporu rodičovských kompetencií a zdravého vývoja detí v rodinách profesionalizácia pracovníkov sociálnej práce a prevencia a ďalšie vzdelávanie pracovníkov pomáhajúcich profesií vzdelávacie aktivity a aktivity osobnostného rastu

Profesionálny certifikovaný kouč, lektor a konzultant - osobné, komunikačné a manažérske zručnosti Členka ICF (International Coach Federation / Medzinárodná federácia koučov) Prezidentka ICF SR (International Coach Federation Česká republika)

Sprostredkovanie predaja Prioritným cieľom spoločnosti Simio, a.s. je ponúknuť zákazníkovi kvalitnú službu či tovar v pohodlí jeho domova alebo zamestnania počnúc telefonickým kontaktom operátora a končiac doručením našimi obchodníkmi do miesta, ktoré si klient sám určí. To všetko v duchu našej misie:"

Poradenstvo, príprava a zavedenie ISO.

Zameriavame sa na poskytovanie dočasnej pracovnej výpomoci (Temporary Help), ktorej využívanie v posledných rokoch veľmi vzrastá. Pre našich zákazníkov ponúkame okamžité riešenia: -nedostatok pracovných síl v dobe dovoleniek, chorôb, pri väčších nárazových zákazkách alebo pri dočasnom znížení kmeňových zamestnancov a to na dobu určitú aj ...

Internetová reklama a marketing, SEO optimalizácia, webdesign, webhosting. Zvyšujeme zisky a vyhľadávame nových zákazníkov. Praktické skúsenosti, referencie a výborná orientácia na trhu reklamy.

BNV consulting pomáha manažmentu a vlastníkom zvýšiť hodnotu spoločnosti. Realizujeme projekty v jednotlivých oblastiach so zameraním na znižovanie nákladov až na úroveň celkovej reštrukturalizácie. BNV consulting je najväčším špecialistom v oblasti verejnej správy v 5103610884000 Českej republike.

Personálna agentúra a psychologické poradenstvo.

Vedenie účtovníctva. Poradenstvo v oblasti daní, podnikania a riadenia.

Spoločnosť Conseille je poradenskou firmou, ktorá sa zaoberá strategickou komunikáciou (Public Relations a Public Affairs) a poradenstvom v oblasti štrukturálnej politiky Európskej únie. V Českej republike úspešne pôsobí od začiatku roka 2008. Služby poskytuje v súčasnosti firmám, rovnako ako mnohým inštitúciám štátnej správy a regionálnej ...

Poradenstvo v oblasti podnikania a riadenia, realitná činnosť.

Poradenská činnosť, poradenstvo.

Zaisťujeme komplexný servis v oblasti organizácie verejných zákaziek a výberových konaní na základe požiadaviek a prianí zákazníka.

Obchodná komora, člen Všeobecného zväzu arabských obchodných komôr. Poskytovanie služieb českým a arabským podnikateľským subjektom.

Potrebujete psychiatrickú pomoc? Špecializáciou našej ordinácie je psychiatria. Vykonávame preventívne prehliadky, poskytujeme liečebnú starostlivosť. V prípade potreby zaistíme odborné vyšetrenia. Momentálne nie sme zmluvný partner s VZP, jej pacientov ošetríme za hotovostnú platbu.

Centrum osobného rozvoja v Prahe. Poskytujeme psychoterapiu a koučing, kreatívne testovanie osobnosti a zážitkové workshopy. Môžeme vám pomôcť so zvládaním životných kríz, psychickými ťažkosťami, medziľudskými vzťahmi či osobnostným rastom. Špecializujeme sa na terapeutickú prácu so snami a telom.

Sprostredkovanie zamestnania. Mexina Group, spol. s.r.o. na základe požiadavky dostala od MPSV osobitné povolenie a odporúčania na sprostredkovanie zamestnancov z LRB (Bangladéš). Toto rozhodnutie od MPSV umožňuje len (iba) dlhodobé voľné pracovné miesta v rôznych podnikoch (nie konkurencia českých zamestnancov) a na druhej strane obrovská ...

Ponúkame personálne a poradenské služby.