Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Služby: - poskytneme vám dobrú adresu pre sídlo vašej firmy v Prahe za minimálne náklady - využívate naše kancelárie bez nutnosti starostí o ich prevádzku - založíme vám zadarmo novú spoločnosť rýchlo a bez nutnosti osobnej účasti.

Mediálna agentúra. -riešenie v oblasti mediálnej komunikácie.

Kompletný vízový a zamestnanecký servis pre cudzincov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

Založenie spoločnosti v zahraničí. Prevod ready-made spoločností.

Prehliadky a ocenenia vozidiel, výpočet servisných nákladov, kalkulácia škôd, optimalizácia skladov a fleet management.

Služby: - organizačné a ekonomické poradenstvo - marketing - personalistika - realitná činnosť

Pomáhame seniorom stať sa samozrejmou, sebavedomou a rešpektovanou súčasťou našej spoločnosti. Elpida plus realizuje tieto dlhoročné projekty: Linka seniorov - 800 200 007 bezplatná telefónna linka dôvery, informačná linka a linka krízovej intervencie pre seniorov a osoby o seniorov starajúcich sa s celoštátnou pôsobnosťou. Poskytuje ...

Pomoc pri riešení osobných problémov. Objavenie sebadôvery a sebavedomia, príliv energie a fyzickej sily. Odstránenie strachov a problémov so spánkom.

Psychoterapia -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Životný a profesijný koučing (Life coaching, Business coaching) Terapia v oblasti ťažkých životných situácií a partnerských vzťahov.

Poskytovanie služieb v oblasti oceňovania a súdneho znalectva z oblasti strategických rozborov. Ďalej: - finančný manažment - riadenie projektov - nákupná logistika - oceňovanie rizík podnikateľských projektov - zlepšovanie procesov.

Služby v účtovníctve, daniach, IT poradenstve, marketingu a personalistike.

Personalistika a organizovanie školení pre firmy.

Zaoberáme sa marketingom, riadením spoločností, školením, organizáciou veľtrhov a realizáciou veľtržných expozícií, reklamou a tvorbou www stránok.,

Kontaktné prepojenie firiem, vyhľadávanie vhodných obchodných partnerov a zaistenie priameho styku so zahraničným trhom.

Služby v riadení ľudských zdrojov a ich rozvoja.

Psychologické poradenstvo pre jedincov, páry, rodiny.

Konzultačná činnosť pre riadenie podnikateľských subjektov. Koučing a školenia.

Marketínkové poradenstvo -spracovanie business plánov

Zaoberám sa koučovaním a podporou. Svojimi schopnosťami podporujem jednotlivcov i firmy v tom, aby si vytvorili príťažlivú víziu, čo najefektívnejšie k nej smerovali a zachovávali pritom toľko potrebnú rovnováhu vo všetkých oblastiach života.