Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Au-pair agentúra Au-pair pobyty v Rakúsku a Nemecku

Kouč, terapeut energetickej psychológie. Špecializujem sa na vzťahy, depresie a osobný rozvoj.

Služby pri príprave, financovaní a realizácii projektov financovaných z národných alebo európskych fondov a dotácií. Agentúra tiež zaisťuje funkciu destinačného manažmentu rozvoja cestovného ruchu a ponúka podnikateľom a ďalším organizáciám spoluprácu pri rozvíjaní turistickej ponuky na Hranicku.

Personalistika: - recruitment, consulting - výber zamestnancov, pracovný leasing - personálne poradenstvo . Temporary help: - zabezpečenie brigádnikov - pracovná výpomoc, work agency - študenti VŠ a SŠ pre nárazové práce.

Organizačné zabezpečenie verejného obstarávania: - právna a poradenská podpora verejného obstarávania - elektronické nástroje eGORDION a TENDERMARKET - vzdelávanie v oblasti verejného obstarávania - právna pomoc a konzultácie.

Poradenstvo - získavanie dotácií z EÚ Investičné zámery Inžinierska činnosť - monitoring projektov - výberové konanie na dodávateľa Projekčná činnosť

Psychotronická zoznamovacia agentúra Poradňa - psychotronická - regenerácia síl prírodnými prostriedkami Poradenstvo - redukcia nadváhy

Nájsť prácu je jednoduchšie, než sa zdá! Ako to? Stačí len nájsť svoje silné stránky, svoje talenty a tie potom uplatniť v tej správnej práci. Neviete ako na to? Pomôžeme vám. Aj vy môžete mať bezva prácu za pár týždňov!