V prípade psychických problémov je vhodné navštíviť psychologickú poradňu, kde vám pomôžu s individuálnymi psychickými problémami, ako sú depresie, nervozita, úzkosť a nízke sebavedomie, ďalej s migrénami, nespavosťou, tikmi, s výchovou alebo vzťahmi.

Služby - poradenská činnosť v oblasti spoločenských vied a rozvoja osobnosti - astrologické služby.

Všeobecne prospešná spoločnosť Služby: - základné sociálne právne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - odborné sociálne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - tlmočnícka služba pre ľudí so stratou sluchu - sociálne aktivizačná služba pre nepočujúcich.

Domov Na Dubíčku, domov pre osoby so zdravotným postihnutím Cieľová skupina osoby s psychiatrickou diagnózou a mentálnym postihnutím Poskytované služby: -celodenná starostlivosť -zdravotná starostlivosť -ošetrovateľská starostlivosť.

Integratívna psychoterapia - odborné semináre.

Dodávka, predaj - výpočtová technika, počítačové zostavy - medicínske informačné systémy. Psychoterapia - výklad kariet - bylinkárske kurzy - fyzioterapia.

Psychologické poradenstvo a diagnostika - špecializácia na individuálnu terapiu dospelých a kariérne poradenstvo

Služby - koučovanie jednotlivcov - workshopy - semináre, tréningy - konzultácie.

Poradenstvo a pomoc s kvalifikáciou v odboroch psychoterapie, psychiatrie a psychológie.

Astrologické poradenstvo - zostavenie horoskopu - regresná terapia.

Kurzy, workshopy - psychoterapia sebavedomie, zvládanie náročných situácií, práca s emóciami - kurzy pre terapeutov - feng - šuej One brain - kineziológia - Spiritual response therapy SRT - Bachove kvetové esencie - tarot - reiki - automatická kresba - reflexná terapia - reflexná diagnostika

Odborná pomoc formou psychoterapie a hypnoterapie pre zvládanie ťažkých životných situácií (partnerskej krízy, depresie, traumy, závislosti). Kariérne poradenstvo pre prípravu na pracovné pohovory a výberové konania. Trénovanie pamäte. Profesionálna pomoc pre rozvoj firiem - koučing, tréningy.

Ambulancie klinickej psychológie. Klinický psychológ.

Kozmetika - lifting tváre - galvanická žehlička Kurzy - Hirudoterapia - cvičenia a brušné tance - mobilizačné techniky Energetické ošetrenie - reiki - konzultácie a poradenstvo s prikladaním pijavice lekárskej Termoterapia - BioMat Psychoterapia - psychologické poradenstvo pre deti i dospelých Masáže a ...

Psychologická a manželská poradňa. Pomáhame riešiť krízy individuálne aj partnerské. Rodina a deti.