V prípade psychických problémov je vhodné navštíviť psychologickú poradňu, kde vám pomôžu s individuálnymi psychickými problémami, ako sú depresie, nervozita, úzkosť a nízke sebavedomie, ďalej s migrénami, nespavosťou, tikmi, s výchovou alebo vzťahmi.

Psychológ, psychoterapeut: - krátkodobé poradenstvo - dlhodobá trerapia - detské skupiny - rodičovské skupiny.

Psychologické poradenstvo, prednášková činnosť, psychoterapia a supervízia

Psychologické poradenstvo, psychológ, psychoterapia - dopravne psychologické vyšetrenie.

Služby - poradenstvo a masáže - práca s podvedomím, odstránenie fyzických a psychických problémov.

Psychologické poradenstvo, psychoterapia: - pre dospelých, manželské páry a rodiny s deťmi. Ordinácia: Račinovská 2444/D 190 16, Praha 9 – Újazd nad Lesmi Přemyslovská 37 130 00, Praha 3 Ordinačné hodiny: Pondelok 8:00-12:00 13:00-17:00 Utorok 8:00-12:00 17:00-20:00 Streda 8:00-12:00 13:00-17:00 Štvrtok 8:00-12:00 ...

Služby: - poradenstvo rodičom riešiace poruchy správania detí.

Centrum Vedomia: - astro-psychologické, terapeutické konzultácie - kraniosakrálna biodynamika.

Psychologické poradenstvo: - športovci - tréneri - športové tímy. Kancelárie: Klatovská trieda 1780/186 Plzeň Ohradské námestie 7 Praha-Stodulky

Osobný kouč a psychológ - kouč osobného rozvoja - vzťahové poradenstvo - osobné poradenstvo - terapia a psychosomatika.

Spoločnosť Made in Czechoslovakia s.r.o. je diagnostickou a výcvikovou splečnosťou pre oblasť pracovnej psychológie v obchodných spoločnostiach. Služby - psychologická diagnostika - psycholigické výcviky - psychologický business coaching - skupinový biznis koučing.

Inštitút duševného zdravia - psychiatrická a psychologická starostlivosť.

Služby: - psychologické poradenstvo - psychológ.

Ordinácia, služby: - detská psychiatria - poradenstvo v oblasti výchovy, partnerských a rodinných problémov

Súkromná psychologická poradňa - psychologické poradenstvo.

Činnosť: - psychológ - psychoterapia - psychologické poradenstvo.

Centrum pomoci DUHA: - kognitívny rozvoj - terapia - psychologické poradenstvo pre dospelých aj deti. Preklady, tlmočenie: - taliančina - slovenčina a obrátene.

Olomoucká škola astrológia: - výučba astrológie - zostavovanie a vykladanie horoskopov - astrologické a psychologické poradenstvo - personálne poradenstvo - vypracovanie horoskopu - pomoc pri partnerských problémoch, vytipovanie vhodného partnera, výber zamestnancov.

Služby - psychologické poradenstvo - diagnostika a psychoterapia - rodinná terapia - individuálna terapia - párová terapia - pomoc pri riešení psychosomatických ťažkostí - psychodiagnostika detí.

Služby - výklad tarotu - intuitívna kryštaloterapia - liečenie psychosomatických ťažkostí.

Som lektorka, trénerka, koučka a autorka e-booku. Našim cieľom je rozvíjať jednotlivcov vo firmách dosahovať vysoký a požadovaný výkon. Poskytovať kvalitné vzdelávanie a rozvoj zodpovedajúci potrebám spoločnosti i jednotlivcov. Motivovať k ďalšiemu rozvoju, žiaducim zmenám. Učiť účastníkov preberať zodpovednosť za svoj rozvoj, správanie a ...