V prípade psychických problémov je vhodné navštíviť psychologickú poradňu, kde vám pomôžu s individuálnymi psychickými problémami, ako sú depresie, nervozita, úzkosť a nízke sebavedomie, ďalej s migrénami, nespavosťou, tikmi, s výchovou alebo vzťahmi.

Mgr. Petra Vazačová sa zameriava na psychologické poradenstvo a terapie a na krízovú intervenciu.

Alena Klečková, DiS. sa zameriava na koučing, cvičenie a masáže pre ženy.

Mgr. Magda Hájková poskytuje psychologické poradenstvo a terapie pre dospelých.

Mgr. Alžbeta Valová sa zameriava na psychológiu a poskytuje súkromné psychologické konzultácie jednotlivcom aj párom.

Mgr. Jaroslav Šraděja sa zameriava na psychológiu, poradenstvo, osobný rozvoj, krízovú intervenciu a na bilančnú diagnostiku.

Protidrogové centrum. Kontaktné centrum pre drogovo závislých. Poskytujú služby: -drogové poradenstvo -krízové centrum -program voľného času -psychoterapeutická pomoc -zdravotná pomoc -sociálny servis: -pomoc pri vybavovaní dokladov -pomoc pri rokovaní na Úrade práce -pomoc pri jednaní na Zdravotnej poisťovni ...

Mgr. Taťána Bočková sa zameriava na poskytovanie psychologického poradenstva a na individuálne terapie.

Organizovanie kurzov a seminárov. Komunikačná psychológia a psychoterapia.

Monika Spurná sa zameriava na poradenstvo a terapie a na oblasť psychiatrie a psychológie.

Mgr. Bc. Martina Salamonová - terapeutka a poradca pre rodiny, páry aj jednotlivcov. Poskytujem poradenstvo, terapiu, mediáciu sporov a podporu v krízových situáciách.

Psychologické poradenstvo - psychológ v zdravotníctve - klinická psychológia.

PhDr. Michaela Cyprichová prevádzkuje pedagogicko-psychologickú poradňu.

Mgr. Tomáš Řiháček sa zameriava na psychologické poradenstvo a poradenstvo týkajúce sa informačných technológií a softvéru.

Profesionálny certifikovaný kouč ICF, lektor, psychológ.

Mgr. Ing. Valéria Kolcunová sa zameriava na nutričné a psychologické poradenstvo.

Mgr. Petra Kubíčková sa zameriava na psychoterapie, poradenstvo, rozvodovú problematiku, na závislosti, sebaskúsenosť a osobnostný rast a na ďalšie oblasti.

Služby: - individuálna psychoterapia a psychologické poradenstvo pre dospelých - antistresové programy, relaxácia - hypnózy.

Služby: - psychologické poradenstvo - rodinné, rodičovské a vzťahové poradenstvo

Mgr. Václav Petráš zaisťuje športovo-psychologické poradenstvo, mentálnu prípravu športovcov a tímov.

Terapie ktoré vám pomáhajú sa zbaviť akútnych či chronických psychických alebo fyzických ťažkostí, fóbií, úzkostí, stresu alebo následkov traumatických udalostí. Pomáhajú v partnerských krízach, riešia vzťahy s deťmi, rodičmi. Odstraňujú bloky a negatívne programy, ktoré vám komplikujú život a liečia dušu.

Integrované centrum sociálnych služieb Jihlava, príspevková organizácia je neštátne zdravotnícke zariadenie, poskytujúce celý rad sociálnych služieb pre osoby so zníženou sebestačnosťou z dôvodu veku, chronického ochorenia či zdravotného postihnutia. Prevádzkujeme opatrovateľskú službu, denný stacionár, domov pre seniorov, odľahčovací službu aj ...

Už takmer tri desiatky rokov sa venujem alternatívnym terapiám. Moja špecializácia je práca s Božím slovom, to som dostal po cca 20 rokoch praxe so systémom SRT (Spiritual Response Therapy). Som autorom Božieho slova a ponúkam aj individuálny kurz – uvedenie do tejto duchovnej práce.

Pani PhDr. Mgr. Věra Scherer MBA pôsobí v organizácii Poradňa pre život s.r.o. so sídlom v Prahe Stodůlkách a zaoberá sa riešením zložitých životných situácií. V rámci poradne ponúkame predovšetkým osobný citlivý prístup, starostlivosť a absolútnu diskrétnosť. Klienti sa na nás obrátiť s požiadavkou na riešenie problematiky v rámci rodinných, ...

MySenses s.r.o. sa zameriava na neurovizuálnu a spánkovú problematiku, workshopy, programy a na diagnostiku.

Mgr. Vanda Ptáčková sa zameriava na psychoterapie a poradenstvo.