Vďaka personálnemu poradenstvo sa naučíte, ako správne napísať životopis, ako spísať motivačný list, ako hľadať efektívne prácu a ako uspieť na prijímacom pohovore. Nepodceňte hľadanie práce a nechajte si odborne poradiť, úspech vás následne neminie.

Transearch International, deviata najväčšia Executive Search spoločnosť na svete, je váš globálny partner pre budovanie úspešných tímov.

Personálne poradenstvo, Executive Search.

Personálne poradenstvo. Služby v oblasti vyhľadávania predovšetkým vyššieho manažmentu, ľudských zdrojov a rozvoja spoločnosti.

Personálne poradenstvo pre zamestnávateľov a uchádzačov o zamestnanie.

Vyhľadávanie manažérskeho talentu pre vašu firmu. Naša divízia priameho vyhľadávania pre vás vyhľadá odborne spôsobilých kandidátov do otvorených manažérskych pozícií. Poradenstvo v oblasti HR Pomáhame našim klientom s mapovaním, zavádzaním a zefektívňovaním HR procesov, a to najmä procesu riadenia pracovného výkonu, kariérneho rozvoja, ...

Školenia - obchodné a manažérske zručnosti Vyhľadávanie kvalifikovaných kandidátov - personálneho poradenstva

Personálne poradenstvo: - vyhľadávanie, výber riadiacich pracovníkov - assessment center

Kompletný vízový a zamestnanecký servis pre cudzincov.

Služby: - organizačné a ekonomické poradenstvo - marketing - personalistika - realitná činnosť

Služby v účtovníctve, daniach, IT poradenstve, marketingu a personalistike.

Personalistika a organizovanie školení pre firmy.

Činnosť: - služby v oblasti personalistiky

Personálno-poradenská a sprostredkovacia agentúra. Ponúkame personálny audit, psychologické testy, vyberáme pracovníkov.

Personálna agentúra. Služby: -nábor, výber zamestnancov. -agentúrne zamestnávanie. -poradenstvo v oblasti ľudských zdrojov.

Semináre. Ďalšie služby: - personálne poradenstvo - poradenstvo v oblasti PR - individuálne konzultácie.

Personálna agentúra - personálne poradenstvo - pracovno právne poradenstvo - mzdy - kompletný servis v oblasti HR a miezd a právnej poradne

Poradenstvo v oblasti ľudských zdrojov, priame vyhľadávanie vrcholového manažmentu a odborníkov.

Personálne služby, školenia, metódy a technológie v oblasti: -prijímanie a hodnotenie pracovníkov -efektívne nástroje pre hodnotenie a výber zamestnancov -poskytujeme rýchle, účinné, isté a presné rady pri prijímaní nových pracovníkov -testy uchádzačov na prijímanie do zamestnania -testovanie pre interné potreby.

Spoločnosť pomáha firmám v riadení ľudských zdrojov, rizík a pri rozvoji profesijného i osobného života. Venujeme sa tak celým skupinám, ako aj jednotlivcom. V našej firme nájdete len kvalifikovaných psychológov a manažérov. Ponúkame služby: - mediácia - súdneho znalca - psychológia športu, práce, dopravy, pedagogiky, klinickú i ...

Personálne poradenstvo Vzdelávanie pre oblasť farmácie a zdravotníctva - organizovanie seminárov, konferencií

Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Účtovné poradenstvo