Vďaka personálnemu poradenstvo sa naučíte, ako správne napísať životopis, ako spísať motivačný list, ako hľadať efektívne prácu a ako uspieť na prijímacom pohovore. Nepodceňte hľadanie práce a nechajte si odborne poradiť, úspech vás následne neminie.

Služby: - účtovníctvo - dane - vzdelávanie zamestnancov aj širokej verejnosti - personálne poradenstvo

Služby: - personálne poradenstvo - vyhľadávanie manažérov a expertov v oblastiach IT, telekomunikácií, automobilového priemyslu, výroby, strojárstva a vývoja

Personálne a grantové poradenstvo - personálne poradenské služby - systém hodnotenia a vzdelávania zamestnancov - spracovanie žiadosti o dotáciu - dotačného poradenstva, realizácia projektov.

Spoločnosť Pons Consulting s.r.o. bola založená roku 1998. Firemná filozofia vychádza z podpory zamestnancov na jednej strane a zamestnávateľov na strane druhej. Svojou stratégiou v podobe vlastných personálnych a obchodných metód zaisťuje maximálny výsledok pre všetky zúčastnené subjekty. Spoločnosť Pons Consulting s.r.o. zaisťuje ...

Personálne poradenstvo - nábor zamestnancov - motivácia, executive search, HR, stratégia - koučing.

Služby: - krízový manažment - riadenie zmien - interim a projektové riadenie - personalistika - marketing

Stabilná česká personálna agentúra zaisťuje recruitment, executive search, psychodiagnostiku a personálne poradenstvo.

Aktuálne ponuky práce. Agent pre ponuky, databázy životopisov, správa a komunikácia s vybranými uchádzačmi. Zvýšenie šance na zamestnanie a vytvorenie si životopisu. Zamestnávateľom a personálnym agentúram ponúkame efektívne nástroje na oslovenie uchádzačov.

Personálna agentúra - vyhľadávanie a výber vhodných kandidátov - agentúra práce - poskytovanie služieb v oblasti personálneho poradenstva a ľudských zdrojov.

Pobočka. Perosnálne poradenstvo - audity, Assessment Center, vzdelávanie. Sídlo: - Poľovnícky 8, 623 00 Brno tel.:547 383 977

Služby - personálne poradenstvo - preklady a tlmočenie - tréningové kurzy pre manažérske zručnosti.

Poradenstvo, konzultácie, vzdelávanie: - firemné vzdelávanie - výbery a hodnotenia zamestnancov - analýzy spokojnosti zamestnancov - výberové konania - teambuilding - mediácia konfliktov - riešiteľské workshopy

Služby: - optimalizácia fungovania obchodu - podpora pri výbere nových zamestnancov

Služby - vedenie podvojného účtovníctva - personálneho poradenstva. Kancelária: Nám. 14. októbra 1307/2 150 00 Praha 5

Služby: - personálne poradenstvo - Executive Search.

Ekonomické poradenstvo - personálne vývoje pre firmy - organizačný manažment. Výroba, návrh samolepiaca vyrezávaná reklama.

Vzdelávacia, poradenská a personálna spoločnosť.

Služby: -personálna -vzdelávacie a rozvojové programy -rozvoj ľudských zdrojov

Agentúra práce - sprostredkovanie zamestnania - ponuka aj dopyt voľných pracovných miest - komplexné poradenské služby v oblasti ľudských zdrojov.

Poradenstvo: - manažérske - personálne - IT

Poskytovanie poradenstva v oblasti verejného obstarávania, podpory podnikania v zahraničí či ekonomiky, personalistiky a informačnej technológie.