Manažérske poradenstvo môže pomôcť každému začínajúcemu podnikateľovi alebo lídrovi pracovného tímu. Poradenstvo sa zameriava na zvýšenie výkonnosti, stratégiu a marketing, projektové financovanie, interný audit, ľudské zdroje a projektové riadenie.

Poskytujeme služby v oblasti dotácií, verejného obstarávania a manažérskeho riadenia projektov. Naše služby sú vždy komplexné. Pracujeme pre verejnú i súkromnú sféru. Medzi našich klientov patria obce, mestá, drobní živnostníci aj veľké korporácie. Sme tu pre Vás už od roku 2006.

Lean Industry s.r.o. sa zameriava na konzultačnú činnosť v oblasti štíhlej výroby a priemyslu 4.0 pre zvýšenie konkurencieschopnosti firiem.

Výroba, predaj: - vonkajšie boxy a prístrešky pre kone, ovce a ostatné hospodárske zvieratá

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici

Služby: - projektové, dotačné poradenstvo, - Univerzita vedomého života, - vzdelávacie kurzy, - prednášky, - poradenstvo (personalistika, medziľudské vzťahy, úverové..), - masáže.

Služby: -spracovanie dokumentov -poradenstvo - podnikateľské, ekonomické, právne

Strategický rozvoj firmy. Generačná obmena firmy. Interim manažment. Krízový manažment. Revitalizácia firmy. Reštrukturalizácia firiem. Zvyšovanie výkonnosti. Personálny audit. Manažérske poradenstvo. Marketingové poradenstvo. Koučing. Vzdelávanie.

GrowJOB s.r.o. poskytujú služby manažérskeho vzdelávania. Oblasti konzultácií: -firemné vízie a stratégie, vnútorná motivácia zamestnancov -hodnotové a produktové inovácie, "modrý oceán" -optimalizácia rozhodovacích procesov na základe racionálnych a emočných faktorov -práca so statusom spoločnosti, firemná identita a značka -efektívnejšia ...

Konzultačná a inovačná spoločnosť pre strategické, ekonomické a procesné poradenstvo. Vývoj softvér. Distribučný a implementačný partner riešenia OneSoft Connect www.onesft.com.

Poradenské služby: - vytipovanie vhodného produktu alebo služby pre podnikanie - optimalizácia procesov - zavedenie nových alebo inovovaných výrobkov do výroby - výber spoľahlivých partnerov - ochrana vášho know-how - zabezpečenie vhodného financovania. Marketing. Dotačný manažment.

Služby: strategické firemné poradenstvo