Manažérske poradenstvo môže pomôcť každému začínajúcemu podnikateľovi alebo lídrovi pracovného tímu. Poradenstvo sa zameriava na zvýšenie výkonnosti, stratégiu a marketing, projektové financovanie, interný audit, ľudské zdroje a projektové riadenie.

Organizačné zabezpečenie verejného obstarávania: - právna a poradenská podpora verejného obstarávania - elektronické nástroje eGORDION a TENDERMARKET - vzdelávanie v oblasti verejného obstarávania - právna pomoc a konzultácie.

Poskytovanie poradenstva v oblasti vzdelania.

Technológia osvetlenia - LED technológia, indukčné výbojky. Znižovanie nákladov pre firmy - vývoj, výroba, import. Technológie na bývanie. Meranie, testovanie, regulácia.

Ekonomické poradenstvo. Právne poradenstvo. Prieskumy trhu a odborové štúdie. Vyhľadávanie obchodných partnerov. Právne a podnikové poradenstvo. Propagácia akcií. Telemarketing. Zastupovanie a vedenie obchodných spoločností. Organizovanie stretnutí podnikateľov. Zastúpenie zahraničných verejných a súkromných inštitúcií v SR.

Reklamná agentúra, marketing - komplexné služby, vzdelávanie. ARS - REDESIGN: - komplexné služby v bytovom dizajne.

Ponúka - spolupráca pri predaji a nákupe firiem - spracovanie trhových analýz - poradenstvo pri výbere a spracovaní dotačných projektov pre podniky - úverové poradenstvo

Podnikateľské poradenstvo. Služby: -ponúka možnosti, ako znížiť svoje ročné náklady na elektrickú energiu nielen pri prevádzke domácnosti, ale aj pri podnikanie, pre všetkých odberateľov s možnosťou garancie najlacnejšie ceny energie v mieste odberu na dva roky.

Investičné poradenstvo Oceňovanie majetku.

Služby v business developmente, marketingu ai.

-Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Veľkoobchod a maloobchod -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom ...

Poskytovanie služieb špecializovaných na obsadzovanie pozícií v oblasti vrcholného manažmentu.

Poradenstvo: -všeobecné, daňové a ekonomické poradenstvo talianskym spoločnostiam, ktoré chcú podnikať v Českej republike. Informácie týkajúce sa založenia spoločnosti v Českej republike, problematiky daní, colných záležitostí, zmlúv, finančné problematiky, zamestnaneckého pomeru, administratívnych ...

Poskytovanie poradenstva v oblasti strategického plánovania a marketingu.

Poradenstvo: - v oblasti noriem ISO. Služby: - zavádzanie integrovaných systémov riadenia podľa medzinárodných štandardov - organizovanie školení audítorov i manažérov - vystavovanie: - energetický preukaz budovy - energetické štítky budov. Investície do zlata.

Cross Slovak a.s. je poradenská firma poskytujúca svoje služby v oblasti prípravy medzinárodných, národných i regionálnych projektov financovaných zo zdrojov Európskej únie a štátnych programov SR.

Služby v oblasti personálneho a organizačného rozvoja. Poradenstvo, semináre, školenia, kurzy: -rozvoj podniku -rozvoj manažmentu -rozvoj tímov -rozvoj služieb -riadenie ľudských zdrojov -učiaca sa organizácia -coaching. Firma je partnerom United Change Comapanies.

TES Praha je dynamicky sa rozvíjajúca profesionálna firma, ktorá pôsobí v oblastiach manažmentu.

Služby: - zakladanie firiem - likvidácia spoločností - registrácia zahraničných spoločností - daňové poradenstvo - v oblasti obchodného registra.

Hlavnou náplňou je komplexná poradenská a dodávateľská činnosť v obore automatizovaných systémov riadenia budov (MaR – Meranie a Regulácia). - veľkoobchod - poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru - výroba, inštalácia a opravy elektronických zariadení - montáž a opravy vyhradených elektrických ...

Služby: - servis pri administrácii verejných zákaziek pre verejných a súkromných obstarávateľov - ekonomické, organizačné, technické, dotačné poradenstvo v oblasti dotačných titulov projektov podporovaných z fondov EÚ.

Poradenstvo - dotácia z EÚ Kurzy - predajné zručnosti a vyjednávanie - prezentačné zručnosti - rozvoj ľudských zdrojov a rekvalifikácia - koučovanie.

Interné a zákaznícke audity Poradenstvo - systém riadenia kvality QMS podľa ČSN EN ISO 9001:2001 - systém environmentálneho manažmentu EMS podľa STN EN ISO 14001 - požiadavky NATO z hľadiska zabezpečovania kvality podľa AQAP - 2100 - systém manažérstva kvality v leteckom priemysle podľa STN EN 9100 SAE AS 9100