Manažérske poradenstvo môže pomôcť každému začínajúcemu podnikateľovi alebo lídrovi pracovného tímu. Poradenstvo sa zameriava na zvýšenie výkonnosti, stratégiu a marketing, projektové financovanie, interný audit, ľudské zdroje a projektové riadenie.

Služby: - ekonomické poradenstvo

Riešenie a predaj technológií a personálne služby

Poradenská činnosť v oblasti Business Performance Consulting.

Činnosť: - dotačný manažment

Ponuka vedenia podvojného účtovníctva, spracovania miezd, priznania k DPH, cestnej dane a rekonštrukcie účtovníctva. Možnosť výstupov v nemčine

Poradenské služby v oblasti energetiky. Revízia parných turbín. Vykonávanie zváracích, potrubárskych a zámočníckych prác.

Poradenstvo začínajúcim, malým a stredným firmám v ČR, EÚ aj zahraničí v oblastiach: - Obchod & Export - obchodné a marketingové plány (HIPPVY, 6P) - distribučné kanály - OZ - plány trás, audity, OJT, kritériá výkonu trás, pokrytie - manažérsky reporting - externé posúdenie a riadenie obchodných prípadov v SR i ...

Kouč, lektor, terapeut - individuálne a tímové koučovanie - firemné a manažérske vzdelávanie - psychoterapia - akreditovaný kouč Českej asociácie koučov.

Služby: -sledujeme vývoj IFRS pravidiel a aktívne pôsobíme na ich implementáciu v slovenskom prostredí -pomáhame spoločnostiam pri zostavovaní účtovných závierok -spolupracujeme s audítormi pri overovaní účtovných závierok -preškolujeme užívateľov pravidiel

Ponuka poradenstva v oblasti rozvoja a riadenia firiem, plánovania, riadenia, procesy, stratégie a rozvoj biznisu, marketingu, produktu. 1. Analýza Segmentácia trhu, analýza trhového prostredia a produktového portfólia, vnútrofiremné procesy a organizácie, SWOT... 2. Plánovanie Plán rozvoja biznisu, marketingový plán, produktový ...

Poskytovanie podnikateľského poradenstva.

Sprievod zahraničnej obchodnej delegácie - organizácia obchodných misií - zabezpečenie návštevy pre veľtrhy a prezentačné akcie a ďalšie.

Poradenské služby v oblasti zahraničného obchodu.

Obchodná a sprostredkovateľská činnosť.

Zavádzame nové manažérske systémy do firiem. Ponúkame Vám: - mngt. kvality - riadenie rizík BOZP a bezpečnosti informácií - akreditáciu SAK - systém DIRECTIS - riadenie IT služieb.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Poradenská a konzultačná činnosť.

Poskytovanie obchodného poradenstva v automobilovom priemysle, bankovníctve a marketingu.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pre začiatočníkov aj pokročilých.

Činnosť: - služby v oblasti inžinieringu pozemných stavieb

Obchodná činnosť: - sálový predaj Zaistenie: - predvádzacie akcie

LA Centrum ponúka montované fasádne obklady tuzemskej konštrukcie a výroby. Ľahké sendvičové plášte. Stavebnicový systém vzájomne kompatibilných a zameniteľných prvkov. Mechanické spoje v mnohých variantoch. Prevetrávané fasády a montované obklady.