Manažérske poradenstvo môže pomôcť každému začínajúcemu podnikateľovi alebo lídrovi pracovného tímu. Poradenstvo sa zameriava na zvýšenie výkonnosti, stratégiu a marketing, projektové financovanie, interný audit, ľudské zdroje a projektové riadenie.

Reklamná agentúra. služby: -v oblasti reklamy, marketingu: -prostorová 3D reklamy z polystyrénu -polepy do exteriéru a interiéru -graficky návrhy - loga, tlačoviny, katalógy .... Rezanie polystyrénu.

Konzultačné a poradenské služby pre fyzické a právnické osoby pôsobiace v Rakúsku. Služby poskytované fyzickým osobám: - konzultácie a asistencia pri vybavovaní prídavkov na dieťa (Familienbeihilfe) - konzultácie a asistencia pri vybavovaní rodičovského príspevku (Kinderbetreuungsgeld), - konzultácie a asistencia pri vyplnení priznania pre ...

činnosť: - služby v oblasti verejného obstarávania a dotácií

Zaoberám sa analýzou nebezpečenstva a stanovením kritických kontrolných bodov vo výrobe, skladovaní a distribúcii potravín aj v stravovacích službách. Podávam praktické rady a informácie, ako udržiavať zdravotnej nezávadnosti potravín a pokrmov. Vykonávam tiež interné audity už zavedených systémov a poskytujem školenia HACCP. Povinnosť určiť ...

Ponuka poradenstva v systémoch ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949, OHSAS 18001, ISO 15189, ISO 27001, ISO 22000. Organizovanie firemných kurzov a školení. Ponuka školení v oblastiach leadership, lean manažment, procesný a projektový manažment, manažment kvality, štíhla výroba, TPM, 5S, analýza koreňových príčin.

GaREP, spol. s r.o. poskytuje okrem obchodno-sprostredkovateľskej činnosti aj organizačné a ekonomické poradenstvo.

Daňové priznania všetkého druhu - zastupovanie na úradoch ekonomické poradenstvo vedenie účtovníctva Marketing - poradenská činnosť.

Financovanie, poradenstvo, správy pohľadávok a majetku, geoinformatiky a chytrých technológií predovšetkým v Českej a Slovenskej republike. Areál SVATOPETRSKA - prenájom nebytových priestorov, prenájom kancelárií, skladov a parkovacích plôch.

Koordinácia vedeckého a technologického výskumu a transferu pokročilých technológií. Ponuka prenájmu, prenájom voľných priestorov: - technologický inkubátor-zvýhodnený nájom po dobu až 3 rokov - idea inkubátor-krátkodobý symbolický nájom pre začínajúcich podnikateľov max po dobu 6 mesiacov - kancelárske priestory, kancelárie - rezervácia sál ...