Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Zdravotníctvo: - psychiatrická ordinácia - odborný lekár v odbore psychiatrie.

Činnosť: - Realizácia plôch s obkladmi a dlažbou - Kompletná dokumentácia k pokládkam - Technické poradenstvo - Spracovanie projektovej dokumentácie k podlahovému vykurovaniu Schluter zadarmo - Spracovanie technickej dokumentácie na opravu alebo realizáciu balkónu a terás

Služby: - podnikateľské, finančné a ekonomické poradenstvo.

Ordinácia lekára v odbore neurológia, neurologická ambulancia.

Služby: - podnikateľské, finančné a ekonomické poradenstvo - insolvenčná správa, riadenie: -správa podnikov - predbežná správa - zastupovanie vo veriteľských výboroch - spracovanie konkurzných návrhov - spracovanie návrhov na oddĺženie - spisovanie prihlášok veriteľov.

Psychologické poradenstvo - psychologické testy pre vodičov

Psychologické poradenstvo a diagnostika

Poradenstvo, spracovanie žiadostí o dotácie.

Psychoterapeut, lektor a mediátor. Psychologická a spirituálna podpora v ťažkých situáciách, kurzy a semináre zamerané na prácu s emóciami, komunikáciu a vzťahy, mimosúdne riešenie sporov, tzv. mediácie a koučovania pre osobný a profesijný rozvoj. Univerzitné vzdelanie, výcvik a rozsiahla prax.

Daňové poradenstvo Poradenstvo pri riadení podniku Účtovné poradenstvo

Linka SOS - Linka bezpečia. Národná linka pravenca AIDS: -zelená linka 800144444.

Zahraničný obchod, servis a podpora: - pre firmy, ktoré môžu ponúknuť zaujímavý produkt alebo službu vo vybraných štátoch východnej Európy, severnej Afriky a strednej Ázie, pre zahraničie.

Služby: - dotačné programy - analýza dotačných príležitostí - tvorba žiadosti o dotáciu - administratívna a metodická podpora pri realizácii projektu.

Audit kvality práce Poradenstvo v oblasti riadenia kvality služieb v marketingu

Podpora manažérov a pomáhajúcich profesionálov pôsobiacich v sociálnych službách.

Ekonomicko - manažérske poradenstvo, personálne poradenstvo a sprostredkovanie.

Nájsť prácu je jednoduchšie, než sa zdá! Ako to? Stačí len nájsť svoje silné stránky, svoje talenty a tie potom uplatniť v tej správnej práci. Neviete ako na to? Pomôžeme vám. Aj vy môžete mať bezva prácu za pár týždňov!

Podnikateľské poradenstvo Manažérske poradenstvo

Podnikateľské poradenstvo. Organizačné poradenstvo.

Psychologické poradenstvo a individuálna, párová a rodinná psychoterapia pre dospievajúcich a dospelých v Prahe. Psychologická pomoc v rôznych životných situáciách – depresie, úzkosti, partnerské problémy, traumy, psychosomatické ťažkosti, závislosti (alkohol, drogy, gambling, vzťahy), mentálna anorexia a bulímia, nízke sebavedomie, hľadanie ...