Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Psychoterapia -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Životný a profesijný koučing (Life coaching, Business coaching) Terapia v oblasti ťažkých životných situácií a partnerských vzťahov.

Ponuka systémov pre riadenie obchodných vzťahov.

Ponúkame: - profesionálne služby v oblasti informačných technológií. Ponúkané služby: - audit a analýza ICT prostredia - návrh riešenia ICT infraštruktúry - návrh a analýzy procesného modelu - komplexné dodávky a inštalácia zariadení vrátane káblových rozvodov - nasadenie softvéru - migrácia aplikácií - projektové riadenie - ...

Poskytovanie služieb v oblasti oceňovania a súdneho znalectva z oblasti strategických rozborov. Ďalej: - finančný manažment - riadenie projektov - nákupná logistika - oceňovanie rizík podnikateľských projektov - zlepšovanie procesov.

Zameriavam sa na konzultácie v oblasti ľudských zdrojov, rozvoj ľudských zdrojov, tréning obchodných a manažérskych zručností, koučovanie a on-job tréning s obchodnými zástupcami.

Riadenie firiem. Personálne a podnikateľské poradenstvo.

Služby: - personálne psychologické a manažérske poradenstvo

AVI-centrum Kineziológia – metóda ONE BRAIN Synergizácia tela a mysle Diagnostika Supertronicom Kurzy a prednášky

Psychologické poradenstvo, psychoanalyticky orientovaná psychoterapia individuálna, párová.

Personálne poradenstvo. Služby v oblasti vyhľadávania predovšetkým vyššieho manažmentu, ľudských zdrojov a rozvoja spoločnosti.

Služby: - poradenské služby v oblasti získavania dotácií so zameraním na rozvoj vidieka, rozvoj cestovného ruchu a podporu vzdelávania

Služby v účtovníctve, daniach, IT poradenstve, marketingu a personalistike.

Ponuka služieb pardubickej hospodárskej komory. Informácie: - zhromažďujeme a triedime všetky informácie súvisiace s podnikaním a sme pripravení Vám ich kedykoľvek poskytnúť.Vďaka on-line pripojenie s najrôznejšími databázami a zdrojmi hospodársko-ekonomických informácií Vám promptne zaistíme údaje. Poradenstvo: - colné ...

Personalistika a organizovanie školení pre firmy.

Služby: - sprostredkovaním dotácií - dotačný audit - projektové poradenstvo