Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Poradenstvo - dotácia - granty. Občianske združenie - rozvoj regiónu.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Poradenská a konzultačná činnosť.

Služby - psychologické poradenstvo - rodinná mediácia, riešenie rozvodovej a porozvodovej situácie v rodine - obchodná mediácia, riešenie sporov v obchodných vzťahoch, nezhody medzi spolumajiteľmi

Činnosť: - kineziológia - semináre a kurzy

Poskytovanie obchodného poradenstva v automobilovom priemysle, bankovníctve a marketingu.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pre začiatočníkov aj pokročilých.

Psychologické poradenstvo, psychoterapia. Pracovisko Praha Máchova 7 120 00 Praha 2

Činnosť: - služby v oblasti inžinieringu pozemných stavieb

Obchodná činnosť: - sálový predaj Zaistenie: - predvádzacie akcie

LA Centrum ponúka montované fasádne obklady tuzemskej konštrukcie a výroby. Ľahké sendvičové plášte. Stavebnicový systém vzájomne kompatibilných a zameniteľných prvkov. Mechanické spoje v mnohých variantoch. Prevetrávané fasády a montované obklady.

Klientom poskytujeme komplexné poradenské, právne, účtovné, poisťovacie a iné profesionálne služby, ktoré im pomôžu udržať a rozvíjať ich podnikateľské aktivity. S klientom prekonzultujeme jeho nové podnikateľské zámery a poradíme mu vhodnú podnikateľskú stratégiu pre založenie a vedenie spoločnosti, zaistíme kompletný právny servis, daňovú ...

Spoločnosť TAKT – poradenstvo a konzultácie, a.s. sa už 25 rokov zaoberá psychologickým poradenstvom vo firmách, úradoch a inštitúciách. Pre svoju poradenskú prácu využíva najmä psychologickú diagnostiku zamestnancov, uchádzačov o zamestnanie, ale aj diagnostiku pracovných skupín a tímov, prostredie firiem i jej vonkajšieho prostredia – trhu.

Služby: - psychoterapia - psychologické poradenstvo

Predaj ready made spoločností so sídlom v Brne. Navštívte naše internetové stránky a zistite viac o tom, ako začať hneď podnikať.

Denné centrum, denný stacionár pre deti, mládež aj dospelých s mentálnym a kombinovaným postihnutím.

Poradenská činnosť v podnikaní na Ukrajine a Východe.

Po celej SR poskytujem majiteľom firiem a (TOP) manažérom poradenstvo, koučovanie, mediácia a vzdelávanie v oblasti riadenia, marketingu, obchodu, výroby a administratívy s cieľom zlepšiť firmu.