Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Služby: - osobný koučing - poradenstvo a podpora v on-line podnikaní.

Činnosť: - obchodná, sprostredkovateľská činnosť na princípe referenčného marketingu.

Inštitút duševného zdravia - psychiatrická a psychologická starostlivosť.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Služby: - psychologické poradenstvo - psychológ.

Služby: - zakladanie obchodných spoločností - predaj obchodných spoločností - sprostredkovanie virtuálneho sídla firmy.

Ordinácia, služby: - detská psychiatria - poradenstvo v oblasti výchovy, partnerských a rodinných problémov

Činnosť: - audítorská činnosť - poradenské služby pre manažment - daňové poradenstvo a služby - oceňovanie podnikov a majetku - reengineering - zdokonaľovanie firemných procesov - financovanie podnikov - poradenstvo v oblasti životného prostredie - finančné poradenstvo a služby - priemyselné poradenstvo - podpora informačných ...

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie technických služieb -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Realitná činnosť, správa a údržba ...

Súkromná psychologická poradňa - psychologické poradenstvo.

Činnosť: - psychológ - psychoterapia - psychologické poradenstvo.

Služby, poradenstvo: - zakladanie firiem - daňové, ekonomické a účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva a miezd - nákup nehnuteľností.

Centrum pomoci DUHA: - kognitívny rozvoj - terapia - psychologické poradenstvo pre dospelých aj deti. Preklady, tlmočenie: - taliančina - slovenčina a obrátene.

Olomoucká škola astrológia: - výučba astrológie - zostavovanie a vykladanie horoskopov - astrologické a psychologické poradenstvo - personálne poradenstvo - vypracovanie horoskopu - pomoc pri partnerských problémoch, vytipovanie vhodného partnera, výber zamestnancov.

Služby - psychologické poradenstvo - diagnostika a psychoterapia - rodinná terapia - individuálna terapia - párová terapia - pomoc pri riešení psychosomatických ťažkostí - psychodiagnostika detí.

Služby - výklad tarotu - intuitívna kryštaloterapia - liečenie psychosomatických ťažkostí.

Som lektorka, trénerka, koučka a autorka e-booku. Našim cieľom je rozvíjať jednotlivcov vo firmách dosahovať vysoký a požadovaný výkon. Poskytovať kvalitné vzdelávanie a rozvoj zodpovedajúci potrebám spoločnosti i jednotlivcov. Motivovať k ďalšiemu rozvoju, žiaducim zmenám. Učiť účastníkov preberať zodpovednosť za svoj rozvoj, správanie a ...

Poskytovanie služieb personálnej agentúry vo všetkých oblastiach priemyslu a obchodu, výrobné a montážne činnosti v strojárstve a stavebníctve.

Služby: - súkromné konzultácie - semináre. Dom služieb Senovážne námestie 9 370 01 České Budejovice