Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Komplexné poradenstvo pre zaistenie finančného zdravia, ekonomickej stability a úspešného rozvoja podnikania: - riadenie výkonnosti podnikov - riadenie ľudských zdrojov - európske dotácie - vzdelávanie a rozvoj - vyhľadávanie a výber pracovníkov - kurzy zadarmo.

Podnikateľské poradenstvo Reklamná a propagačná činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľnosti - realitná činnosť Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností Kúpa tovaru na účely jeho predaja iným ...

Služby: - manželský poradca - manželské poradenstvo

Služby: - osobný a podnikateľský individuálny koučing - firemný koučing - semináre a prednášky - efektívna komunikácia - umenie dohovoriť sa a rozumieť si, osobný rozvoj - poradenstvo v oblasti osobného rastu - zabezpečenie prekladov a tlmočenia.

Predaj: - upratovacie prostriedky - drogéria - profesionálna chémia

Súkromná poradňa predovšetkým v oblasti komunikácie v partnerských, manželských a rodinných vzťahoch, pre profesionálov z pomáhajúcich profesií vzdelávanie a kurzy, vychádzajúce zo systemického prístupu. Rešpekt, individuálny prístup, možnosť anonymity. Adresa tu uvedená je iba korešpondenčná, konzultácie sú v Prahe 10 - viac viď webové stránky!

Marketing Journal – odborný portál o marketingovej komunikácii a public relations Portál www.m-journal.cz je odborný server, prinášajúci denný informačný servis z oblasti marketingu, public relations, reklamy a podpory predaja, médií a ďalších. Ponúka články, štúdie či rozhovory reflektujúce aktuálne dianie v daných oblastiach, ktoré sú ...

Marketing a obchodné konzultácie, outsourcing marketingu

Oceňovanie podniku. Ekonomické poradenstvo. Preklady. Tlmočenie.

Služby: - konzultačné činnosti zameriavajúce sa na výskumné, vývojové a inovačné projekty pre rozvoj podnikania a zvýšenie konkurencieschopnosti.

Služby - koučovanie - stratégie, strategické riadenie firemných procesov.

Služby - kariérový poradca, - lektor a kouč - kurzy a školenia pre firmy.

Školenia, semináre, koučing, tréning: - oblasť automobilového priemyslu Služby: - audity - analýzy - nápravné opatrenia - personálne služby

Psychologické poradenstvo a terapia - psychológ a psychoterapeut.

Gastronómia od A-Z - odborné poradenstvo v obchodných, organizačných a prevádzkových záležitostiach. Zaisťujeme nielen poradenstvo ale aj komerčné služby pri slávnostných a spoločenských príležitostiach - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, ai.

Činnosť: - investičné a dotačné poradenstvo - projektový manažment - regionálny rozvoj a strategické plánovanie - verejné zákazky

Psychologická ambulancia, psychoterapia - psychoterapeutická pomoc - psychologické poradenstvo.

Služby: - personálna agentúra - personálne poradenstvo

Služby: - psychoterapia - arteterapia - mediácia - rodičovská poradňa - koučing.

Služby: - koučing - branding - mediácia v rodinných záležitostiach.

Anjelský certifikovaný sprievodca a médium - anjelské semináre.