Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Poradenské a konzultačné pracoviská vykonávajúce zatrieďovanie do štatistických klasifikácií (SKP, SK-CC, SK-CPA, HS/CN) pre účely stanovenia sadzieb DPH a odpisovania HIM. Vydavateľstvo, predaj: -štatistické klasifikácie a číselníky. Poradenstvo, konzultácie: -klasifikácia výrobkov, výkonov, prác, služieb.

Služby: - organizácia verejného obstarávania.

Činnosť: - poradenské služby v oblasti systémov riadenia, zavádzania procesných modelov, posudzovania a vyhlasovania zhody výrobkov a expertné posudzovania.

Služby: - externý bezpečnostný poradca pre prepravu nebezpečných vecí po ceste (ADR) a po mori podľa IMDG-CODE.

Poskytovanie poradenstva a firemného vzdelávania v oblastiach predaja či riadenia a zákazníckych služieb. Organizovanie kurzov a seminárov.

Poradenstvo v oblasti HR, nastavovanie systémov odmeňovania a benefitov, výkonností bonusy. Prieskumy odmeňovania. Vysielanie zamestnancov do zahraničia.

Služby: -psychologické poradenstvo -súkromný psychológ -psychologická diagnostika -psychoterapia.

Ľudské zdroje. IT riešenie. Personálne služby. Pobočka: Václavské námestie 806/602 Nové Mesto 110 00 Praha 1

Projektové manažérske služby. Skupina ARCADIS patrí k svetovej špičke v oblasti: - riadenie stavebných projektov - súvisiaceho poradenstva investorom - ochrany životného prostredia v oblasti výstavby, - poradenstvo, supervízia a prieskum v inžinierskych stavbách, predovšetkým v geotechnike, zakladaní stavieb, podzemných stavbách, ...

Saleziánske stredisko mládeže - dom detí a mládeže Plzeň ponúka množstvo programov a voľnočasových aktivít pre deti, mládež, rodičov s deťmi i jednotlivcov. Otvorený klub Balón: - voľnočasové aktivity pre deti od 8 do 15 rokov - tvorivé dielne - organizované športové aktivity - hudobný a dramatický workshop - prímestské ...

Spoločnosť BIB Expres s.r.o. poskytuje kompletný servis pri zriadení sídla spoločnosti v Prahe. Medzi naše činnosti patrí zabezpečenie kompletnej administratívnej agendy, vybavenie odkladu dane z príjmu, spracovanie účtovníctva i miezd. Ponúkame tiež ready made spoločnosti na predaj. Naša firma Vám môže poskytnúť skutočne kompletné zázemie pre ...

Inštitút transformačnej psychológie. Cesta osobného sebarozvoja. Oslobodenie od negatívneho myslenia Rekvalifikácia, kurzy: - ako sa efektívne učiť - cesta k sebapoznaniu - nenásilná a efektívna komunikácia.

Služby: - psychoterapia - psychoanalýza - psychologické konzultácie

Činnosť: - poradenstvo pri obchodných aktivitách na ruskom trhu.

Accenture je globálna spoločnosť poskytujúca odborné služby v oblasti: -manažérskeho poradenstva -technologických služieb a outsourcingu.

Poskytovanie služieb v oblasti riadenia holdingových spoločností. .

Maliarstvo, lakovníctvo, natieračstvo, dokončovacie práce, sadrokartonárske práce, podlahárske práce, Murárstvo -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Činnosť: dotačný manažment a riadenie projektov - spracovaním žiadostí o dotácie - spracovaním štúdií uskutočniteľnosti - analýzy rizík - finančné analýzy a harmonogramy Zameriavame sa predovšetkým na oblasť životného prostredia a regionálne investičné projekty.

Poskytujeme služby v týchto oblastiach: - český štatutárny audit podnikateľských subjektov - audit podľa medzinárodných štandardov - audit neziskových organizácií, príspevkových organizácií, obcí - forenzný audit - financial due diligence - účtovná závierka - daňové priznania v Českej republike av zahraničí - refundácia DPH v rámci ...

Služby: - servis, údržba, čistenie bazény, bazénov - zazimovanie, odzimovanie bazéna

Činnosť: - psychoterapia - hlbinná abreaktívna terapia (regresia).

Poskytujeme: -dotácia -finančné prostriedky -fondy EÚ a iné verejné zdroje -profesionálne spracovanie žiadostí o dotáciu vrátane všetkých povinných príloh. -konzultácia, poradenstvo -spracovanie súťažných podkladov pre výberové konania -vedenie výberových konaní. Projektový manažment.