Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Martin Gajdoš, profesionálny kouč, tréner a konzultant. Zameriavam sa na firemné a team koučing. Organizujem školenia, semináre a workshopy zamerané na zlepšenie firemnej organizácie, zvyšovanie produktivity a efektivity práce. Aký prínos pre Vám firemné koučing bude mať? Zmenu k lepšiemu! Manažéri aj zamestnanci získajú nový pohľad na vec a ...

Mag. Eva Kunčar prevádzkuje súkromnú pedagogickú a psychoterapeutickú poradňu.

Reklamná agentúra. služby: -v oblasti reklamy, marketingu: -prostorová 3D reklamy z polystyrénu -polepy do exteriéru a interiéru -graficky návrhy - loga, tlačoviny, katalógy .... Rezanie polystyrénu.

Poskytovanie komplexných služieb v dotačnej oblasti

Vykonávame projekčné práce - rodinné domy murované aj drevostavby (sendvičovej konštrukcie, drevenice, CLT, ekologické materiály Ekopanel, Pavatex). Ďalej projekty na zatepľovanie rodinných domov (Zelená úsporám) i bytových domov.

Firma zaisťuje dotačné poradenstvo a riadenie projektov. Klientom pomáhame s krízovým manažmentom pre príjemcov a prípravou projektov na kontrolu od rôznych orgánov. začínajúcim podnikateľom pomáhame s analýzou, prípravou a štúdiou podnikateľského plánu.

Spoločnosť Euroforum Group ponúka všetky služby týkajúce sa procesu získavania dotácií z fondov Európskej únie.

Konzultačné a poradenské služby pre fyzické a právnické osoby pôsobiace v Rakúsku. Služby poskytované fyzickým osobám: - konzultácie a asistencia pri vybavovaní prídavkov na dieťa (Familienbeihilfe) - konzultácie a asistencia pri vybavovaní rodičovského príspevku (Kinderbetreuungsgeld), - konzultácie a asistencia pri vyplnení priznania pre ...

Opracovanie odliatkov a povrchové úpravy: - tryskanie - brúsenie - základovanie Oceľové odliatky, odliatky z farebných kovov. Balenie a logistika Sprostredkovanie - ponuky práce, pracovné miesta, zamestnanie.