Využite poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, investícií, vzdelávania, kariéry, personalistiky alebo pri zmene zamestnania. Nechať si poradiť môžete aj pri záujme o financovanie ekologického vykurovania či získavaní dotácií na ekologické stavby.

Rodinný poradca. Sprostredkovanie mediácie na riešenie dlhodobých konfliktov. Asistovaný kontakt, poskytnutie sprievodu nestranného pracovníka pri kontakte s príbuzným. Rodinné poradenstvo. Poradenstvo pri riešení zložitých situácií s dieťaťom alebo rodinnými príslušníkmi.

Virtuálna kancelária BRNOOFFICE: -Adresa k registrácii sídla firmy -krátkodobé prenájmy moderných kancelárskych a konferenčných priestorov -ďalšie komplexné služby.

Predaj a servis výpočtovej techniky. Pripojenie k internetu, správa a údržba počítačových sietí. Projektovanie a výstavba sietí. Správa, údržba a servis sietí. Registrácia internetových domén. Prevádzka www prezentácií a emailov. Poskytovanie hlasových služieb VoIP. Projektovanie a výstavba zabezpečovacích a kamerových systému. Predaj ...

Poradenstvo - solárna energia Certifikovaná montáž a predaj - solárne zostavy a komponenty

Coaching poradcu. Pomôžem vám utriediť myšlienky, vyriešiť chaos v hlave a nájsť rovnováhu a vnútorný pokoj. Poskytuje tréningy a semináre. Možnosť coachingu online.

Firma so špecializáciou na realizáciu fotovoltaických elektrární na kľúč, tepelných čerpadiel, elektro dobíjacích staníc. pomoc so získaním dotácií.

- Stavebné a projekčné práce - Inžinierske služby - Vybavenie dotácií - Nová Zelená úsporám - Autodoprava - doprava a dovoz sypkých materiálov, sute, zeminy - Financovanie