Webdesign zahŕňa nielen tvorbu grafiky webu, ale aj analýzu stránok, registráciu domény, návrh základnej štruktúry, samotné naprogramovanie webu, naplnenie textami a následnú optimalizáciu pre vyhľadávače. Získajte reprezentatívny web ľahko a rýchlo.

Už viac ako 15 rokov zbieram pomocou mnohých klientov aj vlastných projektov skúsenosti v oblasti tvorby webových stránok, eshopov, obchodných značiek a marketingovej stratégie. Venujem sa tiež zakladaniu a správe profilov na sociálnych sieťach, internetovej aj offline reklame alebo tvorbe grafiky. Som otvorený výzvam rôznych veľkostí a rozsahu. ...

Tvorbu WEBových stránok máme v krvi. Máme radi čistý web. Čo to znamená? Profesionálne webové stránky, ktoré vyzerajú skvele, sú rýchle a zabezpečené proti útokom. Potrebujete poradiť s tým, čo vlastne chcete? Zavolajte nám alebo napíšte. Radi to s Vami skonzultujeme.

Spoločnosť zaoberajúca sa tvorbou webových stránok, vývojom webových a mobilných aplikácií a internetovým marketingom. Ponúkame aj služby z oblastí grafických návrhov reklamných materiálov a optimalizácie pre vyhľadávače.

Kompletné služby v oblasti IT, najmä správa počítačových sietí. IT služby: - ICT služby - IT Outsourcing - návrh a realizácia IT infraštruktúry - realizácia počítačových učební pre školy - helpdesk - bezpečnosť sietí a zabezpečenie - návrhy a inštalácia štruktúrovanej kabeláže - kamerové systémy - webové stránky a firemné systémy na ...

Jan Jakub Šalamún sa zaoberá vývojom databázových aplikácií, webových prezentácií a softvéru. Ponuka klientskeho servisu

Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie. Sprostredkovanie obchodu a služieb, organizovanie kurzov, školení, výroba kozmetických prípravkov. E-shop s bio a dermokozmetikou Biotrade Cosmeceuticals a Phytoessence Biocosmetics. Úprava webových stránok, korektúry textov.

Tvorba webu a eshopu na mieru. Web od nás Vám vytvorí profesionálne identitu a zákazníci Vás budú častejšie kontaktovať. Weby a eshopy sú rýchle a responzívne. Vytvoríme Vám i logo, vizitky a pod.

Služby: - webdesign, tvorba webových stránok - ofset, kníhtlač.

Marketingová a reklamná agentúra Lucky Brand sa zameriava na poskytovanie komplexných komunikačných služieb pre online aj offline marketing. Klientom pomáhame s generovaním návštevnosti z vyhľadávania, s realizáciou grafických materiálov a tlačovín av neposlednom rade aj s tvorbou webov, textácií či obsahu pre sociálne siete.

Reklamná agentúra: - public relations - marketing - webdesign

Spoločnosť ponúka vývoj softvéru, webových stránok a aplikácií. Okrem toho vyvíja realitný webový portál Lovec Realit.

Torba webov, CRM systémov - webhosting

Sociálne siete Online kampane PR SEO Tvorba webu, eshopu Tvorba aplikácie Influencer marketing

Know HOW solutions, s.r.o. Praha - Nové Mesto Marketingová agentúra Služby, tvorba: - grafické návrhy - webové stránky - mobilné aplikácie - reklama - tlač

Predaj, servis - počítačové komponenty aj zostavy Tvorba - webové prezentácie, webdesign Správa - počítačové siete

Tvorba obsahu, PR, Sociálne siete, optimalizacee webu, medzinárodné SEO, lokálne SEO, ochrana dát, dizajn webstránok, zatupování pre Notárske služby, vyššie overenie listín, súdne overený preklad na počkanie.

Vývoj - softvér na zákazku - aplikácia Služby - programovanie - správa firemných sietí - webdesign, webové prezentácie

-Grafické práce a kresličské práce -Veľkoobchod -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Spracovanie dát, služby databank, správa sietí

Sme digitálne marketingová agentúra. V našej činnosti sa zameriavame najmä na zabezpečenie spotrebiteľských súťaží a vernostných programov a súvisiacich aktivít, ako je vývoj webových stránok, grafické práce, distribúcie výhier a právne poradenstvo.

činnosť: - reklamné služby - tvorba webových stránok - 3D vizualizácie

Webdesign. Grafický návrh a tvorba www stránok. Tvorba internetových obchodov. Návrhy reklamné ch letákov, katalógov, bilboardov. Webhosting a domény. Seo optimalizácia webu. Servis počítačov.

služby: - výroba www stránok - webhosting.

IT služby: - portály a aplikácie na mieru - www prezentácie, e-shop - e-mail marketing - reklama, marketing, seo - CI, tlačené grafika, médiá - IT servis.

činnosť: - webdesign - tvorba webových stránok.