Webdesign zahŕňa nielen tvorbu grafiky webu, ale aj analýzu stránok, registráciu domény, návrh základnej štruktúry, samotné naprogramovanie webu, naplnenie textami a následnú optimalizáciu pre vyhľadávače. Získajte reprezentatívny web ľahko a rýchlo.

Služby - webhosting - webdesign - vývoj aplikácií.

Činnosť: - reklamné a marketingové služby - veľkoformatová tlač, maľba - grafické štúdio - obalový design - webdesign.

Tvorba webových stránok vrátane registrácie domény, zriadenia a konfigurácie webhostingu a nasadenia zabezpečovacieho HTTPs certifikátu. Okrem iného aj SEO optimalizácia pre webové vyhľadávače.

služby: -hypotéky, životné poistenie -stavebné sporenie aj penzijné pripoistenie. Pobočka Praha: -Nový Zlíchov 6 150 00 Praha 5 Smíchov.

- Tvorba internetových obchodov na mieru - Aktívna podpora obchodnej výkonnosti e-shopov - Full-servis e-marketing Pomáhame eshopom pokoriť hranice sedemciferných obratov.

Služby - webdesign - tvorba webových stránok - grafické a programátorské práce.

Služby: - tvorba webovej stránky, e-shopy, interné systémy - výkonnostný marketing - business poradenstvo

Služby: -webdesign. -internetový marketing.

Sme perspektívna firma s bohatými skúsenosťami v oblasti internetovej reklamy a marketingu. Ponúkame kompletné služby v oblasti tvorby, správy a servisu webových stránok.

Služby: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia - tvorba e-shopov.

Poradenstvo v oblasti internetu. Tvorba a úprava: -výroba -www stránkytvorba, vývoj -internetové aplikácie.

Už viac ako 15 rokov zbieram pomocou mnohých klientov aj vlastných projektov skúsenosti v oblasti tvorby webových stránok, eshopov, obchodných značiek a marketingovej stratégie. Venujem sa tiež zakladaniu a správe profilov na sociálnych sieťach, internetovej aj offline reklame alebo tvorbe grafiky. Som otvorený výzvam rôznych veľkostí a rozsahu. ...

Tvorbu WEBových stránok máme v krvi. Máme radi čistý web. Čo to znamená? Profesionálne webové stránky, ktoré vyzerajú skvele, sú rýchle a zabezpečené proti útokom. Potrebujete poradiť s tým, čo vlastne chcete? Zavolajte nám alebo napíšte. Radi to s Vami skonzultujeme.

Hosting a tvorba webových prezentácií vrátane mediálnych snímok.

Firma SeeMax, s.r.o. sa venuje multimediálne výrobe a dodávke audiovizuálnej techniky od návrhu riešenia, kompletná inštalácia, zaškolenie obsluhy až po poskytovanie servisu. Naša produkcia: - interaktívne expozície - zákazkový softvér - interaktívne prvky - riadiace systémy AV techniky - 3D stereoskopické filmy - filmy full-dome - 2D, ...

kompletnú správu IT - správu serverov, pracovných staníc a ICT infraštruktúry inštaláciu, správu a zabezpečenie sietí Návrh a inštaláciu bezdrátovách sietí Systémy pre zálohovanie outsourcing IT či ich prvkov outsourcing jednotlivých činností správy IT podpora užívateľov Inštaláciu a správu kamerových systémov Ochrana a zabezpečenie ...

Reklamná agentúra. Reklamné kampane na kľúč. Služby: - návrhy loga, logotypy - 3D vizualizácia, návrhy - tvorba webových stránok. - firemná identita - návrhy vzhľadu firemných tlačovín - grafické práce, grafika. Fotografické služby: - fotenie predmetov pre katalógu - produktové fotografie. Tlač: - reklamné letáky, vizitky, ...

Opravy, servis - počítače Webdesignwebové stránky Zriadenie a správa - internetové domény - emailové servery

Grafické štúdio, Tvorba webových stránok, Výroba informačných tabúľ, Nahrávacie štúdio

Služby: -správa sietí -spracovanie dát -implementácia softvéru -tvorba webových stránok

Chránená pracovná dielňa. Rework, brúsenie, opracovanie, začistenie a opravy dielov a výrobkov. Montáže dielov. Lisovanie na pneumatickom lise. Oprava knižiek Správa dokumentov. Administrácia webových stránok. Správa archívu.

Činnosť: - vývoj webových a mobilných aplikácií na mieru - podnikové informačné systémy.

Činnosť: - tvorba databázových systémov a webových aplikácií - pokladničné systémy pre obchody a reštaurácie - skladové systémy - webové prezentácie - grafické práce

Reklamná agentúra: - komplexný reklamný servis - tvorba webových stránok. Catering Prenájom: - párty stany, lavice, stoly, záhradné altány apod.