V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Služby: - bezdrôtový internet - pripojenie na internet.

Vývoj: -softvér na zákazku Webdesign a tvorba webových stránok: - vývoj redakčného systému MAGNOLIA. Zákaznícka podpora, servis a poradenstvo.

Inžinierska a majetkoprávna činnosť pri príprave stavieb vrátane stavieb líniových. IT služby: - licencovaná vzdialená správa serverov aj staníc - mobilné a webové aplikácie na mieru - internetová prezentácia - výstavba a údržba pc sietí - dodávateľ hardvéru.

Služby v oblasti informačných technológií: - preventívne prehliadky počítača - vyčistenie PC od prachu, kontrola operačného systému a pevného disku vrátane výmeny chladiacej pasty - projekcia a realizácia počítačových sietí - monitoring a správa PC sietí - implementácia a integrácia operačných systémov na platformách Linux a ...

Vývoj, predaj: - ekonomický softvér pre DOS, Windows - zákazkový softvér - softvér pre internet.

Programovanie, výroba, zavádzanie softvéru pre potravinársku výrobu: -pekárne, cukrárne, spracovatelia mäsa, mäsiarstvo, údenárstvo, výrobne lahôdok -softvér na výrobu, expedíciu, sklady -softvér pre maloobchodný predaj (pokladničné systémy).

2DR reklama - reklamná a grafická dielňa. Výroba: - reklamné pútače, billboardy, bannery, - tlačové služby - vizitky, letáky, katalógy, plagáty, - potlač textilu Webdesign, grafika a spracovanie loga.

Služby: -webdesign - tvorba www stránok -grafické práce -SEO optimalizácia vyhľadávačov.

Firma RAAB COMPUTER poskytuje internetové pripojenie, digitalizáciu a montáž satelitnej a TV techniky. Predaj a servis: - PC zostavy, notebooky, tablety - Kancelárska a výpočtová technika - Spotrebný materiál pre tlačiarne (tonery atď.) - Hardvér a softvér pre PC - Servis výpočtovej techniky - Monitory, repro, tlačiarne a ďalšie periférie ...

Služby: - Poradenstvo v oblasti IT - Služby siete internet - Marketing a strategické plánovanie - Dotačné poradenstvo - Implementácia informačných systémov - Výstavba sietí a sitovo služby - Daňové poradenstvo - Vedenie účtovníctva cez internet - Reklamné a propagačné služby.

Správa sietí. Pripojenie k sieti Internet. Kancelária: Riegrovo nám. 179, Kroměříž 76701.