V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Informačné systémy, softvér, databázy, dátové úložiská, dátové schránky, sklady, majetok, ekonomika, skladové hospodárstvo, evidencia majetku, ekonomické IS, CRM, DMS. Služby poskytujeme poro štátnu správu, ale aj pre podnikateľské subjekty. Spoločnosť poskytujúca služby a riešenia v oblasti návrhu, vývoja, implementácie a servisu informačných ...

- Údržba PC - Služby v oblasti HARDWARE - Služby v oblasti SOFTWARE - Tvorba WWW - Cestovné - Kusová výroba CD ROM - Tlačové služby

Internetový marketing Tvorba a správa - webové stránky - shopy

Softvérová spoločnosť. Činnosť firmy: - vývoj a dodávky komplexných podnikových informačných systémov - poskytovanie komplexných služieb spojených so zavádzaním, údržbou a rozvojom týchto systémov.

Spoločnosť SYCONIX sa špecializuje na poskytovanie riešení a služieb v oblasti informačných technológií s hlavným zameraním na problematiku správy dokumentov, zdieľanie informácií a podpory firemných procesov (Enterprise Content Management).

GSC Consulting s.r.o. sa zaoberá implementáciou a integráciou podnikových informačných systémov. V Českej a Slovenskej republike výhradne zastupujeme dva významné podniky pôsobiace na trhu softvéru typu ERP (Enterprise Resource Planning) – spoločnosť bäurer GmbH a ifax GmbH. Našou úlohou je nielen podpora klientely vyššie uvedených partnerov ...

Ponuka reklamných a marketingových služieb. Tvorba www stránok.

Tvorba softvéru pre agentúry a firmy: - reklamné - marketingové - personálne.

Pripojenie k internetu Webhosting - serverhosting Návrhy a realize - siete

Firma Secunet ponúka: - bezpečnostné analýzy - penetračné testy - detekcia prieniku - PKI a strediská dôvery (digitálne podpis) - firemné karty - virtuálne Privátne Siete VPN - antivírusová ochrana - dodávka a správa FireWallov - konzultácie a poradenstvo v oblasti bezpečnosti IT.

Online obchod s výpočtovou technikou. Počítače pre každého - PPK. Ponúkame lacné repasované počítače, notebooky, zostavy, LCD, monitory, tlačiarne. Repasované notebooky a PC od značkových firiem HP, Dell, IBM, Lenovo, Fujitsu-Siemens a ostatných za najlacnejšie ceny so zárukou. E-shop vám ponúka testované repasované notebooky, počítače a ...

Služby: -PPC reklama -marketing v sociálnych sieťach -tvorba webu -plošná reklama -grafika.

Predaj informačných systémov pre zdravotné poisťovne..

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Poskytovanie softvéru (predaj hotových programov na základe zmluvy s autormi alebo vyhotovovanie programov na zákazku)

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied alebo spoločenských vied

Predaj: - softvér, - mapové aplikácie, sw pre logistiku, - biometrický sw.

BeeWeb Ready. Profesionálny web s redakčným systémom, ktorý spĺňa všetky moderné požiadavky. Plne upraviteľný systém naplnený funkciami, od fotogalérie až po formuláre. Výber z veľkého množstva kvalitných šablón pre Váš segment. Rýchlosť zapracovania stránok je do 24 hodín.

Poskytuje komplexné online marketingové služby. Tvorba webových stránok, SEO optimalizácia pre vyhľadávače, PPC reklama, online analytika. Ponúkame kvalitné služby za nízke ceny.

Vývoj software/hardware, meranie regulácie, automatizácia, diagnostika, visualizácia, optimalizácia technotogických procesov, diaľkové ovládanie, monitoring, komunikácia, IP telefónia, webdesign, internet.

Služby: - grafické štúdio: - návrhy logotypu - vizuálny štýl firemných tlačovín - obalová grafika - fotografické služby. - webové štúdio: - webdesign - riešenie eshopov - optimalizácia stránok pre vyhľadávače - webhosting - full service v oblasti reklamy - reklamné kampane - produkčné služby: - polepy ...

Inštalácia počítačových sietí. Návrh a realizácia počítačových sietí. Počítačová pohotovosť -správa počítačov a počítačových sietí. Predaj: -počítače podľa priania zákazníka.

Sme špecialistami na ofsetovú, digitálnu a veľkoformátovú tlač. Okrem tlače ponúkame aj polepy áut a nákladov, grafické práce a výrobu webových stránok.