V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

služby: - programovanie - tvorba webových stránok, e-shopov

služby: - služby v oblasti IT - outsourcing IT

Tvorba webových stránok. Sme moderná webová a online marketingová firma. Pomáhame freelancerům a firmám zlepšovať online biznis.

Služby: - vývoj a predaj softvérových riešení - správa sietí - požiarna ochrana, BOZP

Činnosť: - outsourcing IT služieb - projektovanie a správa počítačových sietí a staníc - administrácia serverov, firewallov, Cisco routerov - virtualizácia a cloudové služby - školenia....atd.

Služby - zhotovenie aplikácií pre prostredie MS-Windows a riešenie webových služieb - ponúkame komplexné riešenie pre bankový register.

Vývoj, predaj: - hardvérové aj softvérové zázemie pre školy, škôlky, detské domovy a ďalšie školské zariadenia všetkých typov.

Spoločnosť SoftwareONE je jedným z najrýchlejšie rastúcich poskytovateľov technologických riešení na svete av Českej republike pôsobí od roku 2012. Sme uznávaným partnerom pre prechod do cloudu s našimi vlastnými expertnými službami, konzultačnou metodikou a portfóliom riadených služieb.

Duplikácia: - hudobné a dátové CD všetkých štandardných formátov a tvarov na modernej výrobnej linke.

Služby - programovanie - IT služby - grafika, design.

Konzultačné a programátorské služby - implementácia a úprava systémov SAP.

Činnosť: - dodávateľské a servisné služby softvéru One Bridge Mobile Groupware - mikroséria reklamných a propagačných predmetov pre malé firmy aj jednotlivcov

Služby: - implementácia komunikačných riešení - počítačové siete - bezpečnostné audity.

Činnosť: - služby v oblasti informačných technológií

Vývoj, dodávka, integrácia: - geopriestorové a inteligentné lokalizačné softvérové riešenia - Geografické Informačné Systémy (GIS) - systémy na riadenie ľudských zdrojov - softvérové riešenia SmartGrid.

Služby - IT služby - SEO optimalizácia - PPC kampane - online marketingový plán.

Služby: - reklamná činnosť - dizajn - logotypy - webdesign

Služby: - obsahové platformy - webové aplikácie - výroba televíznych programov

Predaj, oprava, servis: - výpočtová a kancelárska technika - spotrebný materiál - softvér Projektovanie a správa počítačových sietí.

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - marketingové služby.

Činnosť: - služby v oblasti informačných a komunikačných technológií - vývoj aplikácií.