V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

služby: - odborné poradenstvo a školenie PHP programovanie

Ponúkame profesionálnu aplikáciu pre e-mail a SMS marketing. Naše riešenie je vhodné pre agentúry, e-shopy i spoločnosti všetkých veľkostí a zamerania a umožní robiť email marketing správne.

činnosť: - IT služby - Inovácia a integrácia - zabezpečenie, ochrana dát, siete - vývoj software

Kreatívne agentúra - grafický dizajn - webdesign - veľkoformátovú tlač - online vzdelávanie.

služby: - tvorba internetových stránok, e-shopov - webové aplikácie.

činnosť: - vývoj software - implementácia HW riešenie - vývoj hardware

služby: - webhosting - serverhosting - cloudové služby - IT služby.

Marketingová agentúra. Výroba - www stránky. Služby - SEO. Správa reklamných kampaní.

služby - fotografovanie, profesionálne fotografie - webdesign.

služby - zákazkový vývoj software

služby: - online marketing - tvorba webu - PPC reklama - SEO - digitálne kampane

Služby v oblasti informačných systémov - informačné a komunikačné technológie - mobilné aplikácie.

služby - internetové pripojenie - televízia pře internet - zvýhodnené tarify na volania, dátové balíčky. Zákaznícke centrum - adresa: Pod kúpaliskom 901, 293 06 Kosmonosy - adresa: Pražská 20, 471 24 Mimoň - adries: Špidlenova 481, 513 01 Semily - adresa: Liberecká 417, 463 42 Hodkovice nad Mohelkou.

Výroba webových stránok, eshopov, grafiky. Predaj záhradného nábytku, bytových dekorácií.

Internetové domény - registrácia a súvisiace služby (webhosting, e-maily, internetové prezentácie s vlastným redakčným systémom).

-Zprostředkování obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Reklamní činnosť, marketing, ...

Naša firma Bon Art Media spol. s r.o. s prevádzkou v Prahe poskytuje profesionálny servis v oblasti veľkoplošnej a digitálnej tlače a reklamy. Zákazky realizujeme na vlastnom strojovom parku alebo využívame služby preverených dodávateľov. služby: - tlač veľkoplošná, digitálne, tlačové služby, laminácia - grafické práce - reklama, reklamné ...