V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Firma Prvá počítačová pomoc sa stará o servis a opravy hardvéru aj softvéru počítačových zariadení. Služby, ktoré poskytuje, sa zameriavajú na servis, opravy, čistenie počítačov, výpočtovej techniky a notebookov, ďalej sa jedná o tvorbu webových stránok, inštaláciu sietí a mnoho ďalšieho.

Poskytovateľ: -bezdrôtové pripojenie k internetu.

Vývoj, návrhy riešení, realizácia: -obchodný softvér DATEC s dodaním kompletného vybavenia pre automatizáciu predaja tovaru - externá správa informačných technológií. Predaj, servis: -kopírovacie stroje, duplikátory, tlačiarne a faxy. Outsourcing.

LinDev softvér s.r.o.poskytuje IT služby.

PatentOn Group s.r.o.poskytujú obchodnú, inžiniersku a sprostredkovateľskú činnosť, poradenstvo v oblasti ochrane duševného zdravia. Vykonáva v tejto oblasti semináre a školenia, zaoberá sa ochrannými známkami a písanie rešerší.

Činnosť: - vývoj softvéru - komplexný systém pre elektronické obchodovanie - publikačný systém umožňujúci správu firemných webových stránok

Medzi poskytované služby spoločnosti Burillion s.r.o. sa radí intranetové aplikácie, softvér pre MS Windows, Správa databáz Oracle 24x7 a správa linuxových serverov.

Spoločnosť Safe Mining s.r.o. sa zameriava na konfiguráciu a správu výpočtových serverov pre overovanie transakcií kryptomien.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Prevádzkovanie Minecraft server hostingu