V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Automatizácia a elektro-inžinierstvo: -kompletná modernizácia a dizajn projektu a systémov pre priemyselnú automatizáciu -vytváranie a prispôsobovanie softvéru pre dotykové ovládacie prvky v priemyselnej automatizácii -PLC tvorba softvéru pre priemyselnú automatizáciu -špecializované poradenstvo pre odbory hutníckeho ...

Výroba - priemyselná PC technika - špeciálne IT systémy.

Služby - informačné technológie IT - dodávky hardvéru a softvéru.

Služby: - riešenie v oblasti mobilných informačných systémov so zameraním na zber aj distribúciu dopravných a súvisiacich informácií. Ponúkame univerzálny objednávkový, informačný a navigačný systém.

Služby: - webhosting - mailhosting - tvorba webu - vývoj softvéru na mieru...atď.

Vývoj: - softvér na komplexnú prípravu stolárskej výroby

Služby: - vývoj rozšírenia pre redakčný systém Joomla - responzívny dizajn - tvorba e-shopy

Služby: - programovanie - webdesing - grafika

Oprava, servis: - notebooky Služby: - záchrana a obnova dát

Predaj, maloobchod: - počítače, PC, notebooky, netbooky - kancelárska technika - tlačiarne, kopírky, faxy. Služby: - počítačové siete na kľúč - celkový návrh a projekt systému a jeho funkčná optimalizácia.

Pobočka - Logistická centrála. Veľkoobchod, predaj, dodávka: - informačné technológie - počítače, PC - výpočtová technika.

Služby - webdesign - tvorba webových stránok - firemná prezentácia.

Činnosť: - prepojenie podnikových aplikácií s internetovými - internetová prezentácia - mobilné aplikácie - programovanie

Služby - vývoj softvéru - internetové služby, správa webových aplikácií - konferenčná činnosť, organizovanie konferencií.

Tvorba internetových prezentácií pre cestovné agentúry a kancelárie.

Návrh, realizácia, montáž: - bezpečnostné systémy - kamery - elektronické zabezpečovacie systémy.

Služby: - webhosting - webdesign, tvorba webových (interentových) stránok - redakčný a publikačný systém - e-shop - registrácia domén - poradenstvo IT

Služby: - inštalácia a správa počítačových sietí - tvorba webových stránok

Predaj a servis: -výpočtovej techniky -dodávky informačných technológií -ponuka riešenia informačných i komunikačných systémov.