V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Zákazkové mapové online služby. Vývoj open source a mobilných geo aplikácií s OpenLayers a Google Maps API.

Programovanie zariadení a systémov v oblasti požiarnej a zabezpečovacej signalizácie (EPS, EZS), kamerové systémy (CCTV), počítače a počítačové siete.

Centrála. E-shop, maloobchod, predaj, oprava, servis: -ekonomické, informačné systémy -počítače, hardvér -klávesnica, reproduktory, zvukové karty, myši, podložky -mobilné telefóny PAEGAS, EUROTEL -značky BOSCH, ALCATEL, SIEMENS, MOTOROLA, PANASONIC, SAGEM, SIEMENS, NOKIA, SONY, ERICSSON -sady TWIST, GO** -dotované, ...

Kartotéka platidiel. Odborné kurzy. Verifikačná technika.

WWW stránky, e-shopy, SEO optimalizácia.

Slurby: -vývoj softvér predovšetkým v jazyku Java -informačné technológie na zákazku.

Vývoj aplikácií IT konzultácie a analýza Systémová integrácia

Riadiace systémy priemyselných procesov Informačný a riadiaci systém kvality uhlia Informačný a riadiaci systém skládky sypkých produktov Internetové a intranetové prezentácie Automatické vzorkovače Kabíny malotraktorov a oceľovej konštrukcie Síromer MATREX Laboratórne mlyny.

AUTOCONT SK, a.s. Brno. Ďalšia pobočka: -Vyškov, Zámocká 2, tel: 517346624, fax: 517347213, e-mail: vyskov@autocont.cz Školiace stredisko: -Brno-ApS* Brno, Božetechova 2, tel: 549210202, 541240398, e-mail: info@aps-brno.cz Najvýznamnejší slovenský dodávateľ informačných a komunikačných technológií v ČR a na ...

Český špecialista na CRM systém. Vytvárame riešenia pre marketing ako sú CRM systémy, direct marketing, systémy Internet/Intranet prístupné odkiaľkoľvek.

Predaj hardvér, softvér, telefóny, digitálna technika.

Tvorba redakčného systému pre obec. Ponuka úradných dosiek, kalendárov akcií, správy dokumentov, šablón vzhľadu aj bezbariérovej prístupnosti.

Výroba WWW stránok, webhosting, webMail, registrácia domén, inštalácia a správa LINUX serverov, správa firemných sietí, Net Audit, IS/IT konzultácie.

Vývoj, predaj, poskytovanie softvéru.

Poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru. Informačné technológie.

Grafické návrhy, Webdesign, multimediálna prezentácia.

Vykonávame skladanie, opravy a upgrade PC, čistenie a zrýchlenie PC, inštalácia, odvírovanie, zálohy dát a rozvedenie internetu. Inštalujeme operačný systém, ovládače a aplikácie. Ponúkame inštalácie a konfigurácie tlačiarní či sieťových prvkov (routre, IP kamery). Učíme základnú prácu s počítačom.

Telekomunikácie. Telekomunikačné služby. Poskytovanie telekomunikačných služieb prostredníctvom telekomunikačnej siete FWA* (Fixed Wireless Access) v pásme 26 a 28 GHz. Prenájom okruhov operátorom a poskytovateľom pripojenia na Internet (ISP*). Prostredníctvom prístupovej siete STAR 21 Networks je možné poskytovať najmä tieto telekomunikačné ...

Poskytovanie softvéru, internetové obchody na mieru, redakčné systémy na mieru, outsourcing - poskytovanie softvérových služieb. Moras tour, cestovná kancelária.

Lacná výpočtová technika a komponenty. Web, správa sietí.

Poradenstvo - hardvér - softvér. Gastronomické poradenstvo.

IT poradenstvo, tvorba www stránok.

Služby v oblasti informačných systémov.

Výhradný distribútor produktov spoločnosti Altium - softvér aj hardvér, vrátane kompilátorov dcérskej spoločnosti TASKING v Českej aj Slovenskej republike.

Dynamický katalóg webových stránok poskytujúci registráciu internetových obchodov a registráciu všeobecných odkazov.