V ponuke počítačových a internetových služieb nájdete správu a poskytovanie počítačovej siete a internetového pripojenia, webhosting, tvorbu www stránok, programovanie aplikácií, telekomunikačné služby, podnikové informačné systémy či IT poradenstvo.

Poskytovanie, tvorba, kompletné dodávky: -ekonomický softvér -jednoduché a podvojné účtovníctvo, skladové hospodárstvo, personalistika, mzdy -informačné systémy pre menšie a stredné firmy -softvér pre reštaurácie -zákazkový software podľa priania zákazníkov -pre zákazníkov záručný a pozáručný servis -kompletná prezentácia ...

Dotácie, granty, financovanie projektov, školenia a vzdelávanie, technologické riešenia.

Softvérové riešenie a konzultácie: -tvorba www stránok, internetových prezentácií, elektronických obchodov, optimalizácia stránok, redizajn, webdesign, webhosting, registrácia domén, e-commerce atď. Vývoj, riešenia a služby: -analýza a konzultácie, poradenstvo v oblasti internetového marketingu -návrh štruktúry dizajnu a ...

Ponúkame vývoj, implementáciu a prevádzku webových aplikácií nielen na intranetových serveroch našich zákazníkov, ale aj formou hostingu aplikácií na našich web serveroch.

Servis a predaj IT Dátové služby Inžinierske služby Vývoj softvér

Projektová činnosť vo výstavbe Správa menších počítačových sietí.

Výroba, rozmnožovanie, nahrávanie a distribúcia zvukových a zvukovo- obrazových záznamov. Natáčanie dokumentov a krátkych filmov. Grafické návrhy loga, vizitky, tlačoviny, pozvánky. Tvorba - webové stránky - internetové prezentácie.

Návrh, realizácia a podpora podnikové informačné systémy: ERP (Enterprise Resource Planning): -zlepšenie Vašej produktivity a výroby -rýchlejšie a prehľadnejšie reportovanie a financie BI (Business Intelligence): -riadenie podnikových dát -zber a zhromažďovanie informácií -reporting -inteligentné analýzy, analýza RCM (Retail Chain ...

Obnova dát z havarovaných diskov, vedenie účtovníctva pre spoločnosti, predajom funkčnej bielizne

Špecialista na VoIP riešenie. Dodávateľ VoIP telefónnych ústrední VS-AST. Návrh, realizácia VoIP riešení od malých až po veľké firmy. Cenovo výhodné riešenie oproti štandardným analógovým ústredniam s mnohými nadštandardnými službami v cene ústredne. Ďalej realizujeme počítačové siete a dodávku komponentov pre VoIP siete.

Programovanie, údržba, úprava dát, školenia u zákazníka.

PC služby, sieťové služby, predaj PC

VOIP telefonovanie. Digitálne televízne vysielanie. Poskytovanie pripojenia k internetu.

Vývoj, výroba, predaj: -počítačové skrine a spínacie zdroje napätia -hardvér, HW** -špeciálne skrine na zákazku pre IT -19 rack skrine -počítačové skrine -USB panely -zdroje pre PC -DC/DC zdroje -zdroje bez ventilátora -DC/AC meniče -napájače a nabíjačky -dotykové senzory a obrazovky -mini ITX skrine & MB VIA EPIA.

Poradenstvo výpočtovej techniky Kurz obsluhy počítača.

Poradenstvo v oblasti softvéru a hardvéru. Predaj jednosmerných motorov, lineárnych aktuátorov a solenoidov

Servis, oprava, inštalácia a údržba výpočtovej techniky. Poradenstvo. KOMPLETNÝ REINSTAL -riešenie problémov s Windows -urýchlenie počítača -predĺženie životnosti PC -optimálne nastavenie systému na mieru používateľa -absolútne odvírovanie počítača -služba až do domu -úspora času, peňazí aj starostí. TÁTO SLUŽBA ...

Komplexné riešenie telekomunikačných technológií. Budovanie, správa sieťovej infraštruktúry - návrh - projekt - realizácia. Komplexné riešenie informačných technológií.

Komplexný reklamný servis, full service: -grafika a dizajn, grafické návrhy a ich realizácia -tlač a potlač (letáky, katalógy, vizitky) -tvorba webových stránok.

Marketing, webové prezentácie, web design, grafika.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Externá správa sietí a outsourcing IT. Konzultácie v odbore výpočtová technika.

NeedBackup je online zálohovacia služba pre domáce aj profesionálne použitie. Zálohovanie sa vykonáva plne automaticky na naše servery veľmi bezpečným šifrovaným spôsobom. Každý súbor zálohovaný cez službu NeedBackup je uložený na dvoch serveroch umiestnených v rôznych geografických lokalitách.