Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Výroba softvérových riešení pre firmy.

Riešenie priemyselnej automatizácie. Vývoj softvéru aj hardvéru. Výroba CNC strojov na rezanie vodou, brúsok, robotických pracovísk.

Služby: -vývoj webových aplikácií

Programovanie a vývoj softvéru na zákazku, portálové riešenie.

Vývoj software pre personálnu a mzdovú evidenciu.

Vývoj informačných systémov pre firmy.

Výroba softvér pre finančný a operatívny manažment majetku.

Predaj softvérových produktov pre prácu s digitálnymi mapovými podkladmi.

Spoločnosť PosAm Praha poskytuje komplexné riešenie aj samostatné dodávky predovšetkým v sektore bankovníctva, poisťovníctva, lízingu, štátnej správy, telekomunikácií, energetiky i priemyslu. Dodávky informačných systémov, ponuka digitalizácie papierových dokumentov a automatizovaného spracovávania formulárov.

PosAm pôsobí na slovenskom a českom trhu od roku 1990. Z niekoľkých nadšencov výpočtovej techniky sa spoločnosť rozvinula do firemnej štruktúry certifikovanej normou ISO 9001:2000 s viac ako 240 zamestnancami. PosAm je držiteľom Národnej ceny SR za kvalitu a ako prvá slovenská spoločnosť sa stal držiteľom ocenenia „Recognized for Excellence in ...

Výroba a inštalácia softvéru pre všeobecnú konštrukciu. DOdávame zariadenie na skenovanie a 3D myši a pre CNC obrábacie stroje CAD/CAM.

Tvorba webov. Práca s PHP, Nette, Javascript a SQL.

Analýza a vývoj softvéru pre informačné technológie.

Výroba a programovanie softvér systémov pre zákazníkov a firmy.

Propagácia na internetových sieťach a definovanie internetovej stratégie. Tvoríme e-learning, databázy a portály.

Poskytovanie služieb v oblasti informačných a komunikačných technológií

Výroba a distribúcia softvérovým aplikáciám pre široké spektrum lekárskych odborností

Spoločnosť zameraná na poskytovanie služieb v oblasti technológií Oracle. Poskytujeme komplexné služby od inštalácie a konfigurácie produktov, cez správu, monitoring a zálohovanie až po ladenie výkonu, vývoj, konzultácie, školenia a migrácie. Naši špecialisti majú dlhoročné skúsenosti s technológiami a najmä databázami.

Služby v IT pre veľké ekonomické HW a SW riešenia.

Programovanie Poradenstvo IT Desktopové aplikácie MS.NET Výroba databáz v MS SQL Server.