Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Programovanie, implementácia a servis softvér. Odbytovo-skladový softvér vytvorený pre potreby distribučných a zásielkových firiem, nakladateľov a vydavateľov. Fakturácia, sklady, expedícia tovaru.

Distribúcia: - výpočtová technika ponúkajúca HW a SW. Predaj: - počítačové zostavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 prehrávače.

Implementácia informačných systémov MS Great Plains Business Solutions/MS Nav Dynamics

Predaj výpočtovej techniky. Návrh, realizácia a prevádzkovanie internetových prezentácií. Zabezpečenie počítačových sietí, konzultácie a poradenstvo.

KOMIX s.r.o. je česká spoločnosť založená v roku 1992. Špecializuje sa najmä na dodávky informačných systémov alebo aplikácií na kľúč, ďalej potom integračné alebo transformačné projekty. Spoločnosť KOMIX tiež poskytuje konzultačné služby zamerané ako na návrh informačných systémov, tak na ich kvalitu, testovanie a prevádzku. Naše heslo - ...

Spoločnosť zaoberajúca sa vývojom SW na zákazku, správou a dohľadom počítačových sietí. Tvorba webových prezentácií. .

Predaj - telekomunikačná technika - hardvér. IT poradenstvo

Dodávky a poskytovanie poradenských služieb v oblasti programov na spracovanie dát.

Predaj a servis výpočtovej techniky. Poskytovanie správy sietí, opravy monitorov, odvírovanie.

Firma Allplan Česko s.r.o. sa zaoberá predajom a podporou softvérových programov pre architektúru a vystužovanie konštrukcií. Predaj, podpora: -CAD program Allplan pre architektúru a vystužovanie konštrukcií -softvér Servis a poradenstvo v oblasti použitia CAD systémov.

Vývoj softvéru na zákazku, outsourcing a školenia v odbore IT - online marketing

Vývoj programu CELEKTRO na stanovenie ceny elektromontážnej zákazky.

Tvorba hier pre Android a iOS, facebookových aplikácií a www prezentácií.

Poskytovanie softvéru a hardvéru pre firmy.

Firma vykonáva analýzy rizík a poradenské služby v oblasti zabezpečovania informačných systémov. Naše služby: Problematika bezpečnosti informácií a dát je síce špecifickou oblasťou informačných technológií, ale pritom ju nie je možné považovať za úplne samostatnú. Prestupuje totiž všetkými aspektmi informačného systému a informačných ...

Vývoj podnikových ekonomických a informačných systémov pre účtovníctvo, bankovníctvo, sklady aj fakturáciu.

Vývoj a predaj softvéru na skladovanie a predaj kameniva a betónu.