Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Služby: - oprava, servis počítača, notebooky - návrh, realizácia, správa sietí - predaj HW a SW - tvorba webových stránok, e-shopy

Služby: - vývoj softvéru na zákazku - tvorba webových aplikácií - outsourcing

Činnosť: - riešenie problémov s e-shopmi - tvorba software - implementácia a podpora IS Altus VARIO.

Služby: - tvorba e-shopy - tvorba internetové portály.

Dodávka: - informačný systém AISLP (automatizovaný informačný systém liekov).

Služby: - server housing - poradenstvo v oblasti IKT - outsourcing ICT - návrh, tvorba a správa dátových sietí - návrh a tvorba webových aplikácií - cloudové služby - inteligentná elektroinštalácia

Služby: - správa serverov - správa počítačových sietí - počítačové služby.

Technologická spoločnosť založená na výskume a vývoji v oblasti automatického spracovania reči. Poskytujeme hlasové technológie, riešenia a služby pre call-centrá, bezpečnosť / obranných agentúr, multimediálnych archívov a IT integrátorov v týchto oblastiach.

Činnosť: - správa počítačových sietí - služby v oblasti IT.

Tvorba, prevádzka, správa: - informačné systémy - internetové obchody, e-shopy - webové stránky - podnikové aplikácie

Konštrukčné výkresy - prevádzanie papierovej dokumentácie do digitálnej podoby. Reklamné predmety - návrh reklamných predmetov. Vizualizácia - grafické spracovanie modelov a výkresov.

Zaoberáme sa profesionálnou správou sietí as tým súvisiacim dohľadom high-availability systémov. Na monitoring využívame moderné technológie Citrix a HP OpenView.

Služby: - poradenstvo a vývoj v oblasti dátových skladov - poradenstvo v oblasti business intelligence - návrh, vývoj SW aplikácie a vlastné aplikácie pre správu a transformáciu dát.

Poradenstvo - internetová propagácia a marketing Webové stránky

Správa informačných systémov.

Návrh, vývoj, implementácia: - softvér - webové a mobilné aplikácie

Činnosť reklamnej agentúry. Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných. Poskytovanie softvéru. Poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru. Poradenstvo - finančné, ekonomické. Poradenstvo podnikateľské, organizačné. Spracovanie dát. Správa sietí. Kurzy, školenia a iné vzdelávacie akcie.

Poskytovanie služieb v oblasti výpočtovej techniky, informačných technológií či internetu, reklamnej činnosti a marketingu