Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Opravy a servis počítačov - výpočtová technika, notebooky - IT poradenstvo. Webdesign.

Činnosť: - počítačové služby - oprava, servis počítača - inštalácia hardvéru, softvér - webdesign, tvorba webových stránok - modernizácia počítačov - odvírovanie

Činnosť: - tvorba, vývoj online flash hry - počítačové animácie - reklamné spoty, znelky

Služby: - počítačové poradenstvo - správa sietí - zostavenie nového PC - správa a údržba softvéru a hardvéru

Konzultačná a poradenská činnosť v oblasti vstrekovacích foriem pre plastové diely - dizajn plastových dielcov - analýza vstrekovania, plnenia.

Internetové pripojenie - stabilné a rýchle pripojenie k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Rúry a okolia. Rýchly internet bez záväzkov a dlhodobých zmlúv, bez FUP a obmedzení. Ďalej ponúkame tieto služby: - návrhy, realizácia, inštalácia počítačovej siete - inštalácia operačného systému - odvírenie ...

Činnosť: - IT služby - tvorba webových stránok

Služby: - oprava, servis, montáž počítača - čistenie notebookov - pripojenie periférnych zariadení - nastavenie domácich sietí

Softvérový business špecialista na finančné sprostredkovanie od roku 1998. MAXX – komplexná agenda sprostredkovateľskej firmy, MLM siete, ZETEO – porovnanie výhodnosti finančných produktov, OPTIM – optimalizácia rodinných financií a finančné plány.

Činnosť: - konzultácie a poradenstvo v oblasti nformačných technológií a procesov podnikania.

Činnosť: - služby v oblasti IT - správa serverov - vývoj aplikácií.

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sietí - automatizácia domov a regulácia kúrenia - bezpečnostné a kamerové systémy - webdesign.

Servis a údržba počítačov PC. Údržba tlačiarní. Návrh a realizácia LAN a WiFi. Konzultácie v odbore ITC. Organizovanie školení a odborných kurzov ICT.

Poradenstvo - výpočtová technika.

Maloobchod, predaj: -výpočtová technika -programové vybavenie Microsoft Služby: -poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky -návrh a realizácia počítačových sietí na platformách Microsoft -návrh a realizácia internetových stránok -návrh, realizácia a správa databáz podľa priania zákazníka - účtovné a daňové poradenstvo - vedenie ...

Dodávka: -Systém MEVROS, softvér na sledovanie skutočného využitia strojného času. Služby: -programovanie CNC technológií -poradenstvo, školenia, údržba v oblasti riadiacich systémov CNC strojov.

Outsourcing počítačov a počítačových sietí: - outsourcing počítačov a počítačových sietí - poradenstvo a konzultácie v oblasti IS/IT - dodávky hardvéru a softvéru.

Činnosť: - predaj a implementácia informačného systému QI - vývoj softvéru na zákazku

Činnosť: - vývoj webových aplikácií

Činnosť: - vývoj databáz - firemné informačné systémy

Broken Mouse - prinášame riešenia, moderné a kompletné IT; webové stránky, bezpečnosť, správa sietí a servis počítačov; pobočka Jablonec nad Nisou. Poskytujeme servis počítačov a všetky výpočtové techniky, vrátane správy počítačových sietí a tvorby webov. Broken Mouse - www.broken-mouse.cz.

Predaj, oprava, servis: - počítače - audiovizuálna technika Služby: - projekcia a výstavba sietí (káblových aj bezdrôtových) - správa sietí - vývoj softvéru - hosting - elektromontážne práce