Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Služby: - programovanie PLC systému - priemyselná automatizácia.

Upratovacie práce Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Zprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Vyučovanie v odbore cudzích jazykov - anglický jazyk Organizovanie kultúrnych a iných spoločenských podujatí Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo ...

Projektovanie, inštalácia, servis: - kamerové a zabezpečovacie systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverov a počítačových sietí - zabezpečenie sietí - elektro revízie.

Činnosť: - inštalácia a správa serverových staníc a sietí - vývoj informačných systémov - tvorba webových stránok

Služby: - poskytovateľ internetu - návrh a správa siete - prevádzkovanie serverov - hosting.

Opravy, servis: - počítače. Služby: - IT poradenstvo - správa počítačových sietí - tvorba webových stránok.

Predaj a servis - výpočtová a kancelárska technika - notebooky - počítače. Správa počítačových sietí - inštalácia operačných systémov - aktualizácia programov.

Služby: - webhosting - správa sietí - vývoj softvéru. Sídlo: E+P Studio Snehulienčina 674 SK 460 15 Liberec 15 Starý Harcov

Služby: - IT poradenstvo - webhosting - tvorba www, e-shop - typografické korektúry.

Vývoj, prevádzka: - online rezervačný systém pre podnikateľov - pokladničný systém. Prevádzkareň: Zeyerova 560/25 460 01 Liberec

Služby: - IS a poradenské služby pre oblasť zdravotníctva - poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky - softvér na zákazku Produkty: - VERSO - systém pre vývoj a správu databázových aplikácií na Internete - OBD - podpora VaV - CONSEQUENCE - informačné systémy pre sociálne služby Organizujeme konferenciu na vykazovanie ...

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Služby: - tvorba webových prezentácií - grafické návrhy - poradenstvom v oblasti IT - vývoj softvéru

Ponúkame Vám komplexné poradenstvo, servis, predaj a inštaláciu výpočtovej techniky, sietí a všetkej elektroniky do domácností, inštitúcií či firiem. Naša prednosť je spokojný zákazník, ktorý naplno využíva nami odporúčané, dodané alebo inštalované digitálne a výpočtové technológie.

Služby: - tvorba webových stránok - webdesign - banerová reklama

Predaj, obchodné zastúpenie: - softvér RAC (Remote Administrator Control) pre vzdialené ovládanie a správu počítačov.

Oprava, servis, služby: - počítače, notebooky - záchrana dát.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránok, webdesign. -opravy, servis tlačiarní. -renovácia tonerov. -správa počítačových sietí.

Vývoj a nasadenie systémov pre optimalizáciu, plánovanie a zber dát vo výrobe.

Sme rýdzo česká spoločnosť poskytujúca služby v oblasti informačných technológií. Zameriavame sa predovšetkým na analýzu, návrh, vývoj, nasadenie a údržbu softvérových produktov.

Od roku 1991 sme popredný dodávateľ informačných systémov na podporu riadenia ľudských zdrojov, spracovanie miezd a vedenie personálnych agend. Personálny a mzdový informačný systém predstavuje vysoko sofistikovaný informačný systém pre oblasti mzdy, personalistika a riadenie ľudských zdrojov.

Smart One je českou spoločnosťou so zameraním na poskytovanie komplexných IT služieb. Poskytujeme najmä IT Outsourcing, čiže správu sietí a počítačov. Samozrejmosťou sú potom technológie na platformách Windows, MAC, Linux. Do portfólia potom patrí montáž a servis kamerových či zabezpečovacích systémov, výstavby sieťovej infraštruktúry a ďalšie.

Predaj: -systémy pre riadenie firemných procesov pre stredné, veľké, ale aj malé firmy -komplexný podnikový informačný softvér, ABRA Gx, FlexiBee, primaERP.