Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Ponúkame služby v oblasti vývoja softvéru, údržby, podpory, migrácie, konzultácie a riadenia projektov.

Správa počítačových sietí - správa serverov - vývoj aplikácií.

Činnosť: - tvorba webových stránok

Činnosť: - vývoj systémov a aplikácií - tvorba webovej stránky, e-shopy - webdesign - internet marketing - grafické služby - tlač

Činnosť: - servis počítačov, notebookov - služby v oblasti IT.

Činnosť: - služby v oblasti IT - správa serverov - programovanie.

Služby: - servis počítačov, notebookov - počítačové poradenstvo - školenie MS Office - korektúry slovenských textov.

Tvorba výukových programov - výukový softvér - súbory pracovných listov pre školy. E-shop - CD a DVD výukových programov.

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - programovanie.

Činnosť: - tvorba riadiacich programov pre digitálne regulácie v oblasti technického zariadenia budov a domácich aplikácií pre riadenie kombinovaných zdrojov tepla

Vývoj: - reštauračný pokladničný a recepčný softvér pre hotely a reštauračné zariadenia - prepojenie reštauračného skladového sw s PC pokladňami s dotykovými monitormi alebo klasickými registračnými pokladňami - recepčný systém.

Činnosť: - vývoj databázového softvéru

Činnosť: - tvorba webových stránok, e-shopov - správa webu - IT poradenstvo - projektové riadenie

Vývoj, dodávka: - softwarové nástroje pre plánovanie a optimalizáciu výroby.

Činnosť: - vývoj mobilných aplikácií - tvorba WAP microsites a prezentácií - mobilná reklama, marketing

Služby: - dizajnové návrhy, grafické návrhy - webdesign - tvorba internetovej prezentácie, firemné webové portály, elektronické obchody - servis, správa webových stránok.

Služby: - vývoj výukového softvéru na rozvoj reči a komunikácie - logopedický softvér a výukové počítačové programy.

Služby: - elektroinštalácia - opravy, údržba, revízia elektroinštalácií - IT poradenstvo, počítačové siete - projektová dokumentácia - rekonštrukcia bytových a nebytových priestorov.

Vývoj, výroba: - meracie prístroje na meranie ionizačného žiarenia

Činnosť: - oprava, servis počítača, výpočtová technika - vývoj softvéru - záchrana dát z rôzne poškodených diskov a dátových médií

Masérske, rekondičné a regeneračné služby -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej ...

Vývoj, distribúcia - zdravotnícky softvér MWPharm

Oprava a servis notebookov, počítačov, tabletov a tlačiarní všetkých značiek. Komplexné čistenie notebookov a počítačov, inštaláciu OS, záchrany dát a odvírovanie.