Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Činnosť: - IT služby - cloudové služby - pripojenie k internetu Oprava, servis: - počítače - mobilné telefóny Reklamné a marketingové služby.

Dodávka: - softvér pre riadenie firiem Vision ERP.

Poradenskou činnosťou v oblasti hardvéru a softvéru - čistenie, oprava a servis výpočtovej techniky - inštalácia operačných systémov, antivírusov - realizácia počítačovej siete domácej či firemnej.

Služby: - webdesign - grafika - redakčné systémy - internetový marketing

Služby: - servis výpočtovej techniky - poradenstvo v oblasti IT.

Vydavateľ a distribútor výukového a zábavného softvéru.

Služby: - ITC poradenstvo - podpora riadenia projektov

Služby: -poradenstvo, konzultácie a servis v oblasti hardvéru a softvéru -správa, administrácia siete -opravy počítačov -odvírovanie.

Vývoj, dodávky a podpora. -vlastného informačného systému Profit, čo je kompletný ekenomický softvér. Služby: -Ponúkame kvalitnú podporu, školenia na mieste zákazníka a metodickú pomoc (zavádzanie dát, analýza výsledkov a pod.) za nízke ceny -pravidelná aktualizácia.

Služby: -lekársky ambulantný program Dr. Rex pre vedenie zdravotníckych agend v privátnej praxi, softvéru pre praktické, detské a ženské ordinácie.

Oprava, servis: - počítače - notebooky Služby: - zostavenie počítača na mieru - siete

Služby: -vývojár -webové aplikácie -databázové systémy -procesné riadenie.

Služby: - webhosting - tvorba webových stránok - programovanie a vývoj aplikácií - hotline a monitoring sietí - sieťové služby - virtualizácia pracovných staníc

Predaj a servis hardvér a softvér. Predaj ekonomického softvéru. Partner spoločnosti ESET. Programátorská činnosť

Činnosť: - IT služby - správa sietí

Služby - legálny softvér pre domov aj podnikanie - inštalačné súbory.

Vývoj aplikácií - Opatrovateľka 3G - Psie pestúnka - Rundogo - Baby Dreambox.

Činnosť: - správa počítačových sietí, IT infraštruktúry, serverov a klientskych staníc - záloha dát a zálohovanie online

Predaj, oprava, servis: - počítače Služby: - realizácia a správa počítačových sietí - kurzy, školenia (práca s počítačom a internetom)

Činnosť - softvér pre podnikateľov aj účtovníkov - účtovné programy.

Služby - informačné systémy - IT podpora - opravy, servis počítačov.

Vývoj, dodávka: - databázový systém Personalistika 5P.