Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Tvorba www stránky, webdesign Internetové obchody, webhosting Seo optimalizácia Softvérové produkty

Podpora spracovania a správy elektro-dokumentácie v oblastiach priemyselnej automatizácie, petrochémie, energetiky, koľajovej dopravy, inštalácie budov a špeciálnych riešení. Elektro-CAD/CAE riešenie orientované do rôznych oblastí silnoprúdovej elektrotechniky - dodávka SW produktu vr. kompletného popredajného zázemia (školenia, konzultácie, ...

Predaj hardvéru a vlastného softvéru pre CAD.

Vývoj informačných systémov - evidenčný, manažérsky a prehľadový systém pre odbory sociálnych vecí a školstva - evidencia dopravných agend - evidencia priestupkov - plánovanie pracovných ciest - výherné hracie prístroje.

Zaistenie: - VoIP ústredne - Call-centrá - IP telefónie a telefóny

Služby: - návrh a implementácia infraštruktúrnych riešení so zameraním na HP siete, servery a storage

Prevádzka a výroba leteckých simulátorov - simulátor BOEING 737 - letecké zážitky.

Vývoj, správa, predaj: - informačný systém určený pre riadenie firemných procesov, projektov a obchodných aktivít

Služby: - telekomunikácie - ICT služby - návrh, inštalácia a prevádzkovanie LAN, WiFi sietí - elektroinštalácia, silnoprúd

Tvorba: - webové stránky - e-shopy - portály

Činnosť: - prevádzka solárnych štúdií Predaj, montáž, servis: - solária

Činnosť: - prevádzka investičného fondu.

Vyvíjame webové a mobilné aplikácie pre zariadenia so systémami Android, iPhony a iPady. Vytvárame firemné weby.

Predaj, požičovňa, prenájom, servis: - pece na výpal keramiky, smaltu a skla. Predaj: - boxy na zbrane

Činnosť: - ekonomicko-politický a spravodajsko-publicistický denník

Služby - správa informačných a komunikačných technológií (ICT).

Poskytovanie: - on-line aplikáciu na tvorbu internetových stránok a eshopov.

Služby v oblasti počítačov a IT - inštalácia a reinštalácia operačného systému, inštalácia softvéru, odvírovanie, zálohovanie - poradenstvo - správa siete LAN, WIFI AP.

Služby - správa sietí a IT - záručné a pozáručné opravy výpočtovej techniky - monitoring kľúčových systémov - monitoring serverov a pracovných staníc - bezúdržbové zálohovacie systémy - renovovaný a alternatívny spotrebný materiál do tlačiarní - platobné automaty, terminály, pokladne.

Vývoj, predaj: - softvér pre biometrický podpis na všetkých mobilných zariadeniach a počítačoch.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Bull s.r.o. sa na slovenskom trhu orientuje na ponuku ucelených informačných systémov, komplexných platobných a pokladničných systémov. Karty: - plastové - platobná - identifikačné.

Profesionálne webdesignové štúdio so sídlom v Prahe. Tvorba webových stránok statických aj s redakčným systémom. Programovanie webových aplikácií na mieru. SEO optimalizácia www stránok pre vyhľadávače. Grafické návrhy loga a tlačovín.