Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Výpočtová technika: - servis výpočtovej techniky - profesionálna renovácia kaziet, tonerov a pások do tlačiarní - pripojenie na Internet s možnosťou tlače - napaľovanie Vašich dát na CD - revízia a kontroly elektrických spotrebičov, elektrického ručného náradia a pohyblivých prívodov (Zákon 65/65 Zb.19) - značkové počítače a notebooky ...

Služby: -tvorba webov a portálov -e-learningové služby (konzultácie a poradenstvo v oblasti vzdelávania) -služby spojené s riadením obsahu -intranety, extranety -e-business riešenie na kľúč.

Dodávky, inštalácia, servis: - počítače - notebooky - servery - počítačové siete. Správa serverov ae sieťovými opracčnými systémami. Budovanie virtuálnych privátnych sietí. Webhosting, webmail. Návrh, inštalácia, správa, údržba: - kamerové systémy. Poradenstvo v oblasti informačných technológií.

Služby: -programovanie technických aplikácií