Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

peoly je poskytovateľ služieb vývoja softvéru na vyžiadanie a rozširovanie tímov so špecializáciou na umelú inteligenciu a strojové učenie. Náš tím za posledných 6 rokov úspešne realizoval viac ako 50 projektov a riešení AI pre klientov z celého sveta. Poskytujeme najmodernejšie riešenia AI, ktoré umožňujú firmám pracovať lepšie, bezpečnejšie a ...

TUTENweb je o tvorbe kvalitných, moderných a responzívnych webov či e-shopov, ktoré je možné časom upravovať a vylepšovať podľa vašich potrieb, pre rozvoj a podporu vášho podnikania. Ak potrebujete solídnu prezentáciu v online svete, alebo IT systémové riešenie pre rast vašej firmy, ste na správnom mieste.

Andersen je medzinárodná spoločnosť zaoberajúca sa vývojom softvéru na zákazku so silným zameraním na technologicky náročné odvetvia. Od svojho založenia v roku 2007 spoločnosť otvorila 10+ vývojových centier a 10+ predajných zastúpení po celom svete. Viac ako 3000 vysoko kvalifikovaných špecialistov pracuje na vývoji, prispôsobení a integrácii ...

Tvorba, vývoj: - internet, softvér pre filmových distribútorov. Diskino - pokladničný systém pre kiná. Profesionálne spracovanie výsledkov športových súťaží. ATIS - vstupenkový rezervačný systém.

EDA Project s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, vývoj elektroniky a projekcie technologických celkov.

PB Control s.r.o. sa zameriava na priemyselnú automatizáciu, programovanie PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizáciu zákaziek na kľúč.

Služby: -spracovanie dát -služby databank -správa sietí -správa a údržba nehnuteľností -poskytovanie softvér -poradenstvo v oblasti hardvéru a softvéru -zasielateľstvo

Vývoj a realizácia, predaj: - programové systémy, softvér na zákazku. Počítačové služby. Návrh a relizácia - počítačové siete.

Dodávka, servis: -výpočtová technika. Služby: -inštalácia, správa počítačových sietí. -školenie užívateľov PC. -odborné školenia IT technikov.

Služby: -pripojenie k internetu. -správa IT. Práca: -montáž zabezpečovacie zariadenie. -elektrorevízia. Služby: -vedenie účtovníctva. -vedenie daňovej evidencie.

Firma stoba Precízna Technika s.r.o. zaisťuje integráciu priemyselných riešení, automatické vyhodnocovacie a monitorovacie systémy, softvérové riešenia pre firmy a iné.

Činnosť: - vývoj on-line aplikácií - webdesign - webhosting - marketing

Činnosť: - vývoj softvéru - komplexný systém pre elektronické obchodovanie - publikačný systém umožňujúci správu firemných webových stránok

Činnosť: - vývoj, implementácia a podpora vlastného informačného systému FIS - outsourcing

Ponuka poradenských služieb v oblastiach: - dodávky infomračných systémov Helios - dodávky softvér pre správu dokumentov - dodávky software pre e-shopy a webové prezentácie - vzdelávanie dospelých. Poradenské služby pre stredné firmy z oblasti Moravy.

Spoločnosť MICROSYS, spol. s r.o. so sídlom v Ostrave a viac ako 20-ročnou tradíciou sa zaoberá vývojom vizualizačného SCADA software PROMOTIC a realizáciou aplikácií v oblasti priemyselnej automatizácie. Činnosť spoločnosti sa zameriava na - vývoj a distribúciu SCADA software PROMOTIC pre vizualizáciu a riadenie technologických procesov v ...

Tvorba, vývoj: - ekonomické systémy. Počítačové služby, programovanie.

Vývoj, predaj: - softvér ekonomického charakteru - tvorba programov.

Projektová technická dokumentácia, dodávka, montáž: - elektrické regulované pohony (striedavé, jednosmerné) - pohony s krokovými motormi - servopohony - riadiace systémy. Vizualizácia technologických procesov. Počítačové aplikácie v priemysle. Aplikácia: - meniče Siemens, Control Technique - programovateľné automaty, priemyselná ...

Bezpečnosť, správa, servis, oprava: - počítačové siete LAN/WAN - zálohovanie dát - optimalizácia testovacieho a vývojového prostredia.

Služby: -automatizácia technologických procesov -meranie a regulácia -poradenstvo v oblasti výroby, rozvodov, spotreby energie. Vývoj, výroba: -elektronické zariadenia, systémy. Projekčná činnosť, projekcia. Inžinierska, obchodná, sprostredkovateľská činnosť.