Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Tvorba webových stránok, administrácia, správa a web hosting za nízke ceny. Webové stránky, microsites, e-shop lacno, aplikácie, šablóny, programovanie, SEO optimalizácia pre vyhľadávače, copywriting, tvorba obsahu a grafiky webovej stránky lacno.

Prevádzka systému Pohlídáme.cz: -rýchly a lacný spôsob, ako postrážiť dlžníkov na insolvenciu Vývoj: -webové aplikácie -správa serverov a sietí -internetový a mobilný marketing.

V súčasnej dobe zasahuje portfólio produktov a služieb najmä do týchto oblastí: - návrh, realizácia, prevádzka a správa lokálnych a rozľahlých počítačových sietí - návrh, vývoj a prevádzka Internetových služieb - pripojenie na Internet - hostingové služby - návrh, vývoj a umiestnenie www stránok a aplikácií - technická podpora a servis ...

Vývoj, predaj - riadiace a meracie systémy pre automobilový priemysel.

Montáž - alarmy a strážiace kamerové systémy Grafické návrhy elektrorozvodov Elektromontážne práce na kľúč - následné odstránenie závad zistených pri revízii - anténne a telefónne rozvody - opravy elektroinštalácií - rekonštrukcia domových elektrorozvodov - realizácia slaboprúdových rozvodov, počítačových sietí, domových ...

Služby: - webdesign, tvorba webových stránok - SEO optimalizácia.

Tvorba webových aplikácií na mieru, e-shopy, klasické internetové stránky, SEO optimalizácia, zostavovanie a servis PC, zabezpečenie pripojenia k internetu a jeho nastavenia, nastavenie serverov, poradenstvo, správa PC pre nevidiacich.

Predaj - počítačové komponenty Poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky

Vývoj interaktívnych internetových aplikácií, webových stránok, internetových obchodov či CMS a CRM systémov.

Obchodné poradenstvo Vývoj a dodávka - podnikové informačné systémy Implementácia softvérových riešení - programovanie na zákazku.

Vývoj softvéru: -Gastro systém -Hotel Manager -Pokladničný systém Možnosť prepojenia firemného reťazca. Direct Marketingové služby.

Poskytuje - pripojenie k internetu. Webdesign Vývoj - softvér na zákazku.

Poradenstvo a konzultácie: - SEO a internetový marketing.

Servis výpočtovej techniky Modernizácia počítačov - UPGRADE Spracovanie videa na PC Inštalácia sietí LAN Pripojenie k internetu Finančný lízing výpočtovej techniky.

Predaj - osvetlenie Projekcia - osvetlenie Projekčná činnosť Softvér služby

-Veľkoobchod a maloobchod -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Programátorské práce inžinierske výpočty, vývoj aplikácií pre zložité výpočty, zostavovanie matematických rovníc a matematické modelovanie, matematické spracovanie a riešenie fyzikálnych, chemických a ďalších procesov, počítačové simulácie prírodných dejov i priemyselných systémov

Webhosting, serverhosting. Inštalácia a správa - siete.

Služby v oblasti informačných technológií zamerané predovšetkým pre živnostníkov, malé a stredné firmy: - správa počítačových sietí a serverov - konzultácie v oblasti IT - návrh a realizácia dátových sietí.

Redakčné systémy - webové stránky postavené na CMS DRUPAL - internetové obchody na PRESTASHOP

Softvérový audit Softvérové poradenstvo Školenia - výpočtová technika

Pobočka. Informačné technológie: - implementácia softvéru - vývoj SW - optimalizácia podnikových procesov.

Počítačová pohotovosť: - servis počítačov 24 hodín denne - zálohovanie a archivácia dát - tvorba a správa WWW stránok - správa počítačových sietí. Predaj: - počítače podľa priania zákazníka - faxy OKI.