Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Dodávateľ informačných a komunikačných technológií: -outsourcing a servisné služby -technická, systémová a aplikačná infraštruktúra -podnikové aplikácie. Implementácia, správa, rozvoj: -ERP systémy Microsoft Business Solutions -ekonomický informačný systém. Predaj, maloobchod-výpočtová technika: -počítače -elektronická ...

AUTOCONT SK, a.s. Jihlava. Najvýznamnejší slovenský dodávateľ informačných a komunikačných technológií v ČR a na Slovensku. Činnosť: - IT infraštruktúra - outsourcing - podnikové aplikácie a služby - vývoj softvéru - systémová integrácia Predaj: - výpočtová technika - príslušenstvo - kancelárska technika - softvér

Český špecialista na CRM systém. Vytvárame riešenia pre marketing ako sú CRM systémy, direct marketing, systémy Internet/Intranet prístupné odkiaľkoľvek.

Predaj hardvér, softvér, telefóny, digitálna technika.

Tvorba redakčného systému pre obec. Ponuka úradných dosiek, kalendárov akcií, správy dokumentov, šablón vzhľadu aj bezbariérovej prístupnosti.

Informačný systém OBIS4SQL: firemný informačný systém s modulárnym systémom určený menším aj stredným firmám so zameraním na zákazkovú činnosť pri výrobe, montáži atď. Systém podporuje prácu so vzdialeným serverom, je možné realizovať programy pre zber dát z výroby, on-line napojenie na dochádzkový systém alebo aplikácie využívajúce čítačky ...

Výroba WWW stránok, webhosting, webMail, registrácia domén, inštalácia a správa LINUX serverov, správa firemných sietí, Net Audit, IS/IT konzultácie.

Vývoj, predaj, poskytovanie softvéru.

Poskytovanie softvéru a poradenstva v oblasti hardvéru a softvéru. Informačné technológie.

Vykonávame skladanie, opravy a upgrade PC, čistenie a zrýchlenie PC, inštalácia, odvírovanie, zálohy dát a rozvedenie internetu. Inštalujeme operačný systém, ovládače a aplikácie. Ponúkame inštalácie a konfigurácie tlačiarní či sieťových prvkov (routre, IP kamery). Učíme základnú prácu s počítačom.

Kompletná tvorba webových stránok vrátane e-shopov, redakčného systému, SEO.

Pobočka. Výroba, predaj, maloobchod: - ekonomický a právny softvér. Služby: - zaškolenie užívateľov - odborné školenia ekonomického softvéru Pohoda.

Poskytovanie softvéru, internetové obchody na mieru, redakčné systémy na mieru, outsourcing - poskytovanie softvérových služieb. Moras tour, cestovná kancelária.

Lacná výpočtová technika a komponenty. Web, správa sietí.

Internetové aplikácie - mobilné aplikácie pre PDA

Komplexné služby v oblasti digitálneho marketingu. Tvorba webových stránok, online marketingové stratégie, správa webových stránok, správa PPC kampaní a poradenstvo v oblasti e-commerce.

Webové stránky, webdesign, počítačový servis, seo optimalizácia, grafika.

Maloobchod, predaj, servis, oprava: - výpočtová technika, počítače (PC) - kancelárska technika - počítačové siete - hardvér, softvér. Služby: - pripojenie k sieti internet - tvorba www stránok. Predaj, vývoj, výroba: - softvér. Poradenstvo, konzultácie, školenia. CAD systémy.

Vrobca informačných systémov a aplikácií. Výroba: - právne informačné systémy. Spracovanie: - daňové priznania, finančné analýzy, investičných zámerov, vedenie obchodnej agendy a CRM, firemný controling, podnikový systém, evidencia prostriedkov.

Servis a predaj kancelárske, výpočtovej a telekomunikačné techniky: -počítače, PC**, HW**, hardvér -tlačiarne -kopírky -spotrebný materiál -príslušenstvo k PC myši, filtre, diskety, káble -programové vybavenie SW**, softvér. Prestavby počítačov.

Poradenstvo - hardvér - softvér. Gastronomické poradenstvo.

IT poradenstvo, tvorba www stránok.

Služby v oblasti informačných systémov.

SEO optimalizácia. Správa webu. Výroba e-shopu.

Výhradný distribútor produktov spoločnosti Altium - softvér aj hardvér, vrátane kompilátorov dcérskej spoločnosti TASKING v Českej aj Slovenskej republike.