Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Počítačový servis, odvírovanie, reinštalácia, záchrana dát. Návrh, realizácia a správa sietí. Tvorba webových stránok vrátane správy a webhostingu.

Komplexné riešenie telekomunikačných technológií. Budovanie, správa sieťovej infraštruktúry - návrh - projekt - realizácia. Komplexné riešenie informačných technológií.

Autorizovaný predaj: -počítače IBM* -počítačové siete -softvér.

Poradenstvo: -hardware -softvér. Služby: -internet -spracovanie dát -správa sietí.

Vývoj softvéru, internetových aplikácií. SEO optimalizácia. Internetový marketing.

Ponúkame podnikový informačný systém Helios, jeho implementáciu, úpravu podľa zadania zákazníka a školenia v používaní informačného systému Helios. Ďalej ponúkame služby spojené s informačným systémom Helios, servis hardvéru a softvéru, programovanie, tvorbu webových stránok a pod.

Služby: - výstavba telekomunikačných sietí (aj sietí mobilných operátorov) - outsourcing - dátové produkty - aplikačný softvér.

Predaj a montáž inteligentnej inštalácie a programovania systému LOXONE.

-Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe -Práca špeciálnych vozidiel (v režime živností voľných) -Špecializované stavebné činnosti -Prípravné práce pre stavby

Naše služby: - tvorba internetových prezentácií - optimalizácia stránok pre vyhľadávače - web hosting.

Zaoberám sa komplexnými službami v oblasti výpočtovej techniky, od technickej pomoci používateľom, cez servis a údržbu počítačov, tlačiarní, skenerov, sieťových prvkov, serverov, cez správu serverov a sietí, opravy poškodených a nefunkčných počítačov, notebookov, tabletov, tlačiarní, skenerov, atď. .až po školení práce na počítači a práce s ...

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Externá správa sietí a outsourcing IT. Konzultácie v odbore výpočtová technika.

Produkty: - pokladničné systémy - kamerové systémy - softvér na zákazku - tvorba internetových stránok - služby v IT pre GASTRO.

Maloobchod, predaj: -počítače -výpočtová technika. Inštalácia, správa: -siete NOVELL NETWARE. -bezdrôtové pripojenie k sieti internet

Služby, práce: -profesionálny webdesign, internetové aplikácie, redakčné systémy, webhosting -realizácia a tvorba internetových obchodov -vývoj softvéru na zákazku -tvorba grafických návrhov, 2D a 3D design, DTP, tlač -foto a filmové služby -signmaking -komplexná reklamná činnosť -agentúrna činnosť (módne prehliadky, rauty atď.).

NeedBackup je online zálohovacia služba pre domáce aj profesionálne použitie. Zálohovanie sa vykonáva plne automaticky na naše servery veľmi bezpečným šifrovaným spôsobom. Každý súbor zálohovaný cez službu NeedBackup je uložený na dvoch serveroch umiestnených v rôznych geografických lokalitách.

Autorizovaný predaj, servis: -programy KALKUL: -ekonomický softvér -účtovníctvo (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účtovné programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Inštalácia programov KALKUL.

Vývoj a služby v oblasti IT. Tvorba a vývoj softvéru, kompletné informačné systémy pre firmy. INFORMAČNÉ SYSTÉMY: - ekonomický systém - riadenie výroby - manažérska informatika - odborové riešenia IDENTIFIKAČNÉ SYSTÉMY: - dochádzkový systém - prístupový systém - kontrola a strážne služby INTERNET: - dynamické firemné ...

Predaj: -výpočtovej a kancelárskej techniky -softvér a príslušenstvo. Ďalej vykonávame inštaláciu: -softvér -upgrade -čistenie a odvírovanie PC -tvorbu www stránok.

Predaj podnikového finančného a účtovného softvéru pre stredné a veľké organizácie. Poskytujeme služby inštitúciám vo verejnom i súkromnom sektore, najmä v oblasti ICT, ako je vývoj a podpora viacvrstvových aplikácií na mieru či dodávka „krabicových“ riešení pre správu dokumentu, vyhľadávanie informácií či business inteligencie. Poskytujeme ...

Poradenstvo, služby: - systémy pre vnútropodnikové riadenie - vyhodnocovanie stredísk a zákaziek - kalkulácia, rozpočty - informácie pre manažérov.