Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Implementácia a predaj ERP ABRA Gx Vedenie účtovníctva - podvojné aj jednoduché Správa sietí www stránky

Ponúkame konzultačné, programátorské a servisné služby Elektronickú správu dokumentov Vývoj zákazkového softvéru a aplikácií podľa individuálnych potrieb zákazníka. Servisné a konzultačné služby Softvérové produkty a riešenia Programovanie zákazkového softvéru

Poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a softvér pre štátnu správu a samosprávu, školy, rozpočtové a príspevkové organizácie, Gordic" -hardvér, softvér -školenie užívateľov (najlepšie priamo na pracovisku užívateľa s jeho PC aj programami) -inštalácia softvér, ekonomický SW -softvérová údržba PC -komplexné služby pre organizácie bez ...

Vysokorýchlostné pripojenie k internetu Poradenstvo v oblasti softvéru a hardvéru Servis, predaj a modernizácia - počítačové siete.

Dodávka - PC - notebooky Servis - PC - notebooky renovácie - kazety a tonery do tlačiarní - IT poradenstvo.

Predaj výpočtovej techniky. Reklamné a grafické štúdio. -tvorba webových stránok, redizajn a úpravy už vytvorených stránok -SEO optimalizáciu pre vyhľadávače a pokročilú administráciu k vlastnej SEO-správe -grafické práce, reklamná činnosť, zaistenie veľkoobjemovej tlače -fotografovanie a filmovanie.

Programovanie, výroba, zavádzanie softvéru pre potravinársku výrobu: -pekárne, cukrárne, spracovatelia mäsa, mäsiarstvo, údenárstvo, výrobne lahôdok -softvér na výrobu, expedíciu, sklady -softvér pre maloobchodný predaj (pokladničné systémy).

Poradenstvo v oblasti technológií a iformatívnych praktík

Služby: -tvorba webových stránok. -vývoj aplikácií. -poradenstvo v oblasti hardvéru, softvéru.

Služby: -webhosting -správa sietí Predaj, maloobchod: -hardware -softvér

Výroba, predaj: - reštauračný a hotelový softvér - rezervačné systémy - sklady, kalkulácia, receptúry - pokladne - recepcia - pokladničné systémy pre EET - elektronickú evidenciu tržieb Predaj, maloobchod: - reštauračné pokladne - registračné pokladne - výpočtová technika - fiškálne pokladne - váhy - čiarový kód - čítačky chip ...

RFID technológie. Webové aplikácie.

Realitná činnosť. Webdesign a tvorba www stránok. Optimalizácia pre vyhľadávače.

Služby: -grafické práce -fotografická činnosť -programátorské práce -webdesign -SEO optimalizácia

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -výpočtová technika -telekomunikačná technika -náhlavné súpravy pre call centrá -bluetooth headsety -aktívna ochrana sluchu Služby: -reklamná a marketingová agentúra -outsourcing -inštalácia a správa sietí

Profesionálna vizualizácia a animácia (nielen) architektúry: interiér, exteriér, od rodinného domu po mestskú štvrť. Webdesign: návrh a výroba moderných WWW stránok. Aplikácia na mieru.

Výroba, vývoj, poradenstvo, servis, predaj: - informačné technológie - KARAT komplexný podnikový informačný systém ERP. Predaj, dodávka, oprava, servis, montáž, inštalácia: - vybavenie hardvér, softvér - výpočtová technika, počítače, PC - dátové záložné zdroje.

Predaj a servis notebookov, počítačov a výpočtovej techniky. Správa sietí. Zálohovanie dát. Odvírovanie notebookov a počítačov.

Služby - webdesign - SEO, SEM konzultant - PPC reklamy

Českonemecká banková agentúra. Modernizujeme existujúce aplikácie, poradenstvo s výkazníctvom, clearingom a bankovým účtovníctvom.

Služby: -správa serverov -zálohovanie dát -správa operačných systémov Oprava, servis: -počítače

Maloobchod, predaj, inštalácia: - servery VMware, Linux - poštové servery, - počítače, siete - výpočtová technika, - softvér, - komplexná ochrana firmy - bezpečnostné riešenie.

Predaj, opravy: - počítače. Návrhy a realizácia: - počítačové siete.

Maloobchod, predaj, servis, oprava, opravy: -výpočtová technika: -počítače, notebooky, tlačiarne -kancelárska technika -príslušenstvo. Inštalácia, správa: -počítačové siete -servery.