Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Služby: -webdesign - tvorba www stránok -grafický dizajn -softvér - riešenie na mieru -školenie.

Predaj, servis, opravy - kancelárska technika - výpočtová technika Služby - správa, údržba a inštalácia sietí

Služby - záchrana a obnova dát pevných diskov, operačných systémov - forenzný audit

Priemyselné aplikácie: - jednoúčelové stroje a zariadenia - priemyselná automatizácia. Predaj: - výpočtová technika - hradware, softvér - správa počítačových sietí. Internet: - pripojenie - webhosting - internetové stránky na kľúč.

Služby: - IT Partnership - konzultácie - školenia - programovanie na zákazku.

Služby: - vývoj softvéru - systémy pre zdravotníctvo - webhosting

Statické webové prezentácie: -dynamické prezentácie -firemná prezentácia na DVD -intranetové firemné portály -tématické portály -redakčné systémy -elektronické obchody -optimalizácia pre vyhľadávače.

Služby: - tvorba (výroba, vývoj) softvéru na zákazku - tvorba webových aplikácií, internetový (www) stránok - webhosting - outsourcing IT služieb.

Poradenstvo a správa IT - dodávka a inštalácia softvéru - programovanie na mieru

Vývoj: -vzdelávací softvér Edu-learning. Služby: -prenájom počítačových učební v Prahe.

Predaj: - CAD softvér ArchiTECH.PC pre architektov a stavebných projektantov - 3D priestorového modelára SoftCAD.3D pre architektov a stavebných projektantov.

Služby: -vývoj webovej aplikácie. -pokladničný systém ENJOY© -správa IT.

Vývoj, výroba: - softvér - programovanie - internetové a počítačové aplikácie - podnikové informačné systémy - dokumentové a procesné portály - serverové systémy - komunikačné systémy - bezpečnostné systémy.

Vývoj, výroba: - softvér - programovanie - internetové a počítačové aplikácie - podnikové informačné systémy - dokumentové a procesné portály - serverové systémy - komunikačné systémy - bezpečnostné systémy.

Dodávky informačných technológií HW a SW. Ponúkame servis a outsourcing. Inštaláciu informačných systémov, projektovanie dátových sietí, zabezpečenie dát a zabezpečenie kontroly tlačiarní a kopírok v budove.

Oblastný závod Prostějov. Predaj: - softvér, účtovné programy - monitory, tlačiarne - počítačové komponenty - zabezpečovacie systémy - prezentačná technika - kancelárska technika-kopírky - kancelársky nábytok. Služby: - spracovanie účtovníctva - záchrana dát - programovacie práce - servis a opravy výpočtovej techniky.

Spoločnosť Archa s.r.o. je firma orientujúca sa na predaj aplikačného softvéru a širokú oblasť služieb s tým spojených. Navrhujeme a realizujeme hardvér. Dodáme značkové zariadenia na mieru. Ponúkame aj operačné systémy, kancelárske programy, grafické fonty a softvér, antivírusy a ďalšie. Zostavíme Vám lokálne počítače s externou správou ...

Dodávka: - informačné technológie Projekt, montáž: - lekárenský informačný systém

Maloobchod, predaj, servis: - softvér - hardvér - výpočtová technika - kancelárska technika

Predaj: - softvér - hardvér - vybavenie kancelárií.

Informačný systém nastaviteľný podľa požiadaviek a potrieb zákazníka.

Vývoj, predaj: - ekonomický softvér pre DOS, Windows - zákazkový softvér - softvér pre internet.

Vývoj, výroba, predaj, školenie: - programovacie nástroje Baltík a Baltie pre deti a mládež od 4-18 rokov.

Služby: -inštalácia, správa počítačových sietí. -webdesign. -webhosting.