Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Osvedčený český software pre reštaurácie, obchody, hotely, ktorý šetrí Váš čas aj peniaze. Ponúkame počítačové pokladne. Pre hotely rezervačný hotelový systém. Predávame kvalitný a odolný hardvér.

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika Činnosť: - služby v oblasti informačného systému Munis ( predaj, implementácia, školenie) - tvorba webových stránok

Analýza systémov SAP R/3 - programovanie v jazyku ABAP - tvorba dokumentácie - školenie používateľov.

Predaj, inštalácia, servis: -výpočtová technika -príslušenstvo -mobilné telefóny -opravy a údržba internetovej siete.

Poskytovanie softvéru: -zákaznícky informačný systém pre vodohospodárske spoločnosti. Vývoj, distribúcia programov.

Služby: -tvorba softvéru a webových stránok

Predaj: -výpočtová technika -kancelársky nábytok. Servis: -počítače -kopírky. Výroba: -softvér na zákazku. Programovanie. Spravovanie účtovníctva. Mzdová agenda.

Veľkoobchod, inštalácia, modernizácia: - výpočtová technika - kompletné služby v oblasti HW, SW - profylaxia pracovných staníc - upgrade - návrhy, riešenia - internet - telefónne linky.

Služby: -programovanie systémov pre správu a prevádzku hracích prístrojov Maloobchod, predaj, tvorba: -hotelový a reštauračný softvér

Vývoj: - softvér na zákazku - webdesign

Reklamné, grafické štúdio: - grafické práce - tlačiarenské práce - reklamné predmety Stavba počítačových sietí, servis - externá správa sietí Tvorba www stránok, webdesign Veľkoplošná reklama

Poskytovanie služieb v oblasti spravovania a spracovania dát, hostingových a súvisiacich činností aj webových portálov.

LMS je softvér pre vaše e-learningové online vzdelávanie vašich zamestnancov či študentov, navyše bez vstupných investícií a mesačných poplatkov. Úplne jednoduchý, prehľadný a užívateľsky prívetivý systém pre vašich zamestnancov.

Služby v oblasti IT: -správa firemných sietí -správa serverov s operačným systémom Linux -komplexné riešenie s využitím slobodného softvéru -poštové servery -webové servery -zákaznícke serverové riešenia -pobočkové ústredne a komplexné riešenie pre call centra -webhosting -webdesign -vývoj softvér -poradenstvo Služby ...

Správa sietí. Servis a opravy počítačov, PC, notebookov. Tvorba webových stránok, webdesign.

Predaj, servis a opravy: -výpočtová technika -softvér Služby: - tvorba webových stránok - inštalácia príslušenstva a inštalácia užívateľských staníc do siete

Predaj: -hardvér, -softvér, -spotrebný materiál. Správa počítačových sietí.

Daňové poradenstvo. Vedenie účtovníctva, spracovanie: -mzdy a personalistika. Bilančné účtovník. IT služby. Správa softvér. Opravy, dodávka: - výpočtová technika.

Vývoj, poradenstvo: -desktopové a webové aplikácie firemných agend -služby a poradenstvo v IT. Obchodný softvér. Riešenie pre tvorbu dátových súborov pre colnú správu.

Správa, realizácia serverov Linux, pracovných staníc, virtualizačného prostredia, dátových trás, poštových riešení, optických dátových trás, mikrovlných spojov. Profesionálne služby pre projektantov, architektov.

Vývoj, tvorba: - webové stránky - internetové aplikácie

Služby: -počítačové siete -počítačové kurzy.

Tvorba a inštalácia systému MARKTIME pre vykazovanie, fakturáciu a plánovanie času pri projektoch a zákazkách. Využitie pre advokátske kancelárie, daňových účtovníkov, PR agentúry a daňových poradcov či IT. Centrálna evidencia projektov, klientov a úloh na dané obdobie.