Programovanie počítačových aplikácií v Java, C ++ alebo PHP, správa počítačovej siete, hardvérový a softvérový audit, vývoj softvérových aplikácií, informačných systémov a programov patrí do veľkej skupiny počítačových služieb, ktoré môžete využiť.

Webdesign - aplikácia. Poradenstvo - bezpečnosť dát - správa serverov - hardvér - softvér.

Spoločnosť Lerach sa špecializuje na vývoj, implementáciu a podporu softvéru na analýzu dát z výskumov televíznej sledovanosti (TV metrov) a mediálneho monitoringu. Naša spoločnosť vznikla v roku 1997 a odvtedy získala mnoho skúseností, ktoré jej pomohli k vytvoreniu veľmi kvalitného softvéru. Používajú sa pre: - komplexnú analýzu dát z TV ...

Služby: -tvorba software pre riadenie podnikovej energetiky a regulácia kúrenia.

Audit softvéru a hardvéru Komplexná správa - informačné technológie v podniku Návrhy a realizácia - PC siete

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Vývoj, predaj: - softvér MITCalc pre strojárenské, technické výpočty

Služby: - vývoj webových aplikácií - vývoj softvéru

Informačné systémy a Helios orange - správa počítačových sietí - programovanie.

Vývoj programového vybavenia na zákazku. V súčasnej dobe sa produkty spoločnosti dajú z profesijného hľadiska rozdeliť do štyroch samostatných skupín: - softvér pre obchodné spoločnosti, - softvér pre výrobné firmy, - softvér na tvorbu a evidenciu dokumentov v štátnej správe, - www aplikácie.

Inžinierska a poradenská organizácia. Oceňovanie stavebnej produkcie: - spoločnosť je spracovateľom databáz oceňovacích podkladov a smerných cien stavebných prác, pravidelne aktualizované výstupy sú vydávané v tlačenej a elektronickej podobe. Je distribútorom publikácií (najmä - Katalógy popisov a smerných cien stavebných prác), stavebného SW ...

Mediálne zastupovanie, marketing. Školenia pre firmy a jednotlivcov. IT služby - programovanie na zákazku - webové portály.

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie, tvorba webových stránok.

Inštalácia a správa počítačových sietí. Správa a údržba serverov. Webdesign. Zálohovanie dát. Dodávka PC a ďalšieho hardvéru.

Predaj, e-shop, servis: - výpočtová technika - počítače Služby: - návrh, realizácia a správa počítačových sietí - dodávka, správa a údržba telefónnych ústrední - vývoj softvéru

Služby: - návrh, realizácia a správa počítačových sietí - webdesign Montáž: - kamerové systémy

Montáž, oprava, servis: - optické siete - štruktúrovaná kabeláž - plošné ozvučenie - elektronické zabezpečovacie systémy Elektroinštalácia

Kompletné firemné informačné systémy SlimOffice: -analýza, návrh, realizácia. Predaj a servis výpočtovej techniky. Návrh a realizácia pčítačovžch sietí. Účtovníctvo, ekonomické systémy (celá SR).

Služby: - programovanie - poskytovanie softvéru

Služby: -IT komunikácia a internet -webdesign -grafické služby

Služby: -správa počítačových sietí -webdesign -pripojenie na Internet

Vývoj: -ekonomický softvér -softvér na sledovanie zákaziek -softvér na zákazku, vrátane dodávok výpočtovej techniky a počítačových sietí. Kompletný užívateľský servis. Komunikácia ISDN: -prepájanie počítačových sietí -diaľkový prístup do počítačových sietí -rýchly prístup na internet -školenie problematiky.